Kalp kapakçığı ameliyatı olan İbrahim Tatlıses taburcu oldu! "Allah bitti demeden bitmez"

2011 yılında yaşadığı talihsiz olay sonrası sol kolu felç olan İbrahim Tatlıses sağlık durumundan bahsederek sevenlerinden helallik istemişti. Tatlıses, 2, saat süren kalp kapakçığı ameliyatı oldu. Sağlık durumu iyi olan Tatlıses taburcu oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten geçtiğimiz gün sevenlerine üzücü haber gelmişti. 14 Mart 2011 tarihinde İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralanan İbrahim Tatlıses ölümden dönmüştü. Yaşadığı talihsiz olay sonrası sol kolu felç olan İbrahim Tatlıses'ten bir üzücü haber daha geldi. Gözyaşlarına hakim olamayan İbrahim Tatlıses, helallik istemişti.

Seyircilerinin 'Helal olsun' demesinin ardından Tatlıses sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

AMELİYAT OLDU!

12 Temmuz Cuma sabah saatlerinde ameliyata alınan Tatlıses'in sağlık durumu oldukça merak edildi. 2. Sayfa'nın haberine göre; Tatlıses'in 2.5 saat süren ameliyatı başarılı geçti. 3-4 saat yoğun bakımda kalacağı söylenen türkücüyü çocukları yalnız bırakmadı. Yeni barıştığı Ahmet, İdo, Elif Ada ve Melek Zübeyde babalarını görmek için hastanede bekledi.

Operasyonun ardından basın mensuplarına bilgi veren İdo Tatlıses, "Ameliyat başarılı geçti. Babam şu an müşahede altında tutuluyor. 2 güne taburcu olur" dedi.

Tatlıses'in doktoru, Mehmet Vefik Yazıcıoğlu Tatlıses'in sağlık durumuna ilişkin "Şu an serviste. Keyfi yerinde. Narkoz etkisinde çıkınca ilk sorduğu şey ailesi oldu" ifadelerini kullandı.

Tatlıses'i yakın arkadaşı Aydemir Akbaş, ünlü şarkıcıyı hastanede ziyaret etti. Akbaş, Tatlıses hakkında "Taş gibi taş" dedi.

İLK FOTOĞRAF GELDİ

Ameliyatı olacağını açıklayarak helallik isteyen Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi. Ziyaretçiler arasındaki Erol Köse, sanatçı ile fotoğraf çektirdi. İbrahim Tatlıses'in ise birkaç güne taburcu olacağı öğrenildi.

İbahim Tatlıses taburcu oldu

İbahim Tatlıses taburcu oldu

İBRAHİM TATLISES TABURCU OLDU

 Usta sanatçı, ameliyatın ardından taburcu oldu. Tatlıses, "Önce Allah'a sonra hocama borçluyum. Süperim!" dedi.

72 yaşındaki sanatçı, İbrahim Tatlıses, 5 gün sonra sahnelere geri döneceğini belirterek, "İnsanların duasına ihtiyacım var. Ben 'bitti' demeden 'bitti' demiyorum. Allah bitti demeden bitmez. Beş gün sonra Bodrum'da sahne alacağım. Herkes aradı" diye konuştu.

Babasının yanında yer alan Ahmet Tatlıses, "Allah'ım bizlere bağışladı. Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi çok iyi ilgilendi. Ailece yalnız bırakmadık" açıklamasını yaptı.

BAŞINDAN VURULMUŞTU!

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de "İbo Show" programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile İstanbul'da beş kişinin silahlı saldırısına uğramış, başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanmıştı. Saldırıda, asistanı Çakıcı da yaralanmıştı. Tatlıses bu saldırının ardından eski sağlığına tam anlamıyla kavuşamadı.

İki hafta boyunca Acıbadem'de özel bir hastanede yoğun bakımda kalan sanatçı, 28 Mart 2011 günü doktorlarının yaptığı açıklamaya göre yoğun bakımdan çıkarıldı ve böylece hayati tehlikesi ortadan kalktı.

6 Nisan 2011 tarihi itibarı ile ailesi tedavilerin Almanya da sürdürülmesi isteği ile Tatlıses'i Türkiye Cumhuriyeti'ne ait uçakla Almanya'ya götürüldü. Sonraki yıllarda Miami, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyada en iyiler arasında bulunan beyin cerrahları tarafından tıbbi beyin operasyonu gerçekleşti.

İbrahim Tatlıses'in minik prensesi Elif Ada son haliyle herkesi şaşırttı! "Babasının kopyası"

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in minik prensesi Elif Ada son haliyle herkesi şaşırttı! "Babasının kopyası"
Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldız oyuncusu Murat Ünalmış oğlunun yüzünü gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldız oyuncusu Murat Ünalmış oğlunun yüzünü gösterdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 24

Mustafa Akın 3 hafta önce

Vay be Türkiyede tek bir doktor bile yokmuş ki Almanyalara Amerikalara gitmiş. Hem de TC uçağıyla. Bizim gibi zenci türkler de suratına bile bakmayacak bir doktor için aylarca randevu arasın.

vatandaş 1 ay önce

Bunun ağlaması timsah gözyaşları.Çok duygusal oynuyor.Bunu sağlığındada yapıyordu.İnsanları küçük düşürmek için ,kendini reklam yapmak için elinden ne geliyorsa yapan bir şahıs.Rabbim yinede şifasını versin .Bir insani görevim bu benim.Allah kimseye onun yaşadıklarını yaşatmasın.Amin.

Samsun 1 ay önce

Gecmis olsun ibo kardes her canli yasamayi ister allah sagligini tekrar versin guzel turkulerinle cok eglendik duygulandik zamanlarimiz sen olmasanda sesin yanimizda idi tejrar mutlu gunlere ibo kardes

Toplam 1 beğeni

Enes 1 ay önce

Dur öyle hemen ölmek yok . Popstarda kızın yaşında ki kıza sarkıntılık yaptığın ah lar çıkacak daha .

Toplam 2 beğeni

Mehmet Şahin 1 ay önce

Cezanı çekmeyecek misin? Mafyalaığın, pisliğin hesabı ne olacak?

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun