Servetiyle gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken sözler! "Her şeyi satın alabilirim"

Servetiyle Türkiye'nin en çok kazanan isimleri arasında yer almayı başaran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yaptığı bir açıklama ile gündem oldu. Dünyada istediği her şeyi alabilecek durumda olduğunu ve bu yüzden şikayet etmeye bile vakit bulamadığını ifade eden Ilıcalı'nın sözleri dikkat çekti.

Kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda, sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı youtube kanalının konuğu olmuştu. Servetiyle de sık sık gündeme gelen 55 yaşındaki ünlü televizyoncu kendisine yöneltilen "Bir günde en fazla kaç ülkeye gittiniz? Ya çünkü biliyorum Dominik’ten Meksika’ya Meksika’dan Yunanistan’a oradan Türkiye’ye… Nasıl bir tempo bu? Bir insan evladı buna nasıl dayanıyor?" sorusuna verdiği cevapla yeniden gündeme geldi.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Acun IlıcalıİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı'nın lüks yatı ilk kez görüntülendi! Milyonluk yatta yok yok

"DÜNYADA İSTEDİĞİM HER ŞEYİ SATIN ALABİLİRİM"

Uçakta yaşamanın hayatının bir parçası olduğunu belirten ve şükretmekten yakınmaya vakit bulamadığını da sözlerine ekleyen Ilıcalı, dünyada ne istese alabilecek durumda olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Kafanda şöyle canlandırmanı istiyorum. Uçakta yaşamak aslında benim hayatımın bir parçası. Türkiye’de ofisi var adamın, İngiltere’de takımı var, Dominik’te de işi var. Vallahi bir yerden sonra Allah o kuvveti veriyor. Şükretmekten yakınmaya vakit bulamıyorum ben. Allah bunu nasip etti daha ne olsun diyorum yani. Dünyada ne istesem alabilirim, bu çok kolay bir durum değil. Bu duygu sana Allah'ım bana bunu lütfettin 'Allah razı olsun'u getiriyor devamında"

Acun Ilıcalı açıklama

Acun Ilıcalı açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İngiltere Parlamento’suna giren Türk vekil Nesil Çalışkan Kur'an'a yemin ederek göreve başladı!

Ünlü şarkıcı Adele o halleriyle hayrete düşürdü! Seyircilere bağırdığı o anlar...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Adele o halleriyle hayrete düşürdü! Seyircilere bağırdığı o anlar...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Erdal 3 ay önce

Ama erkek çocuk sahibi olamadın, büyük konuşmayacan.

Vatandaş ! 3 ay önce

1 tane KAAN alamazsın ! Paran yetmez !

Engin M.ÖZERTAN 3 ay önce

Hayatını satın alabilir misin ?