Gamze Özçelik oğluna vereceği ismi açıkladı! Gamze Özçelik hamile mi?

Yaptığı yardımlarla gönüllere taht kuran eski oyuncu Gamze Özçelik ile ilgili çıkan haber sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Reshad Strik ile dünyaevine giren Özçelik'in hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce çocuğuna vereceği ismi açıklayan Gamze Özçelik ile ilgili atılan bu iddia sevenlerini heyecanlandırdı.

Yıllar önce oyunculuğu bırakarak maneviyata yönelen ve kurduğu dernek dünyanın her yerinden yardıma muhtaç insanlara yardım eden Gamze Özçelik evlilik haberiyle herkesi heyecanlandırmıştı. Avustralyalı aktör Reshad Strik ile haziran ayında dünyaevine giren güzel oyuncu ile ilgili ortaya atılan hamilelik iddiası hayranlarını şaşırttı.

Taze gelin Gamze Özçelik İLİŞKİLİ HABERTaze gelin Gamze Özçelik 'Ah kalbim' diyerek paylaştı! O anlar takdir gördü

GAMZE ÖZÇELİK OĞLUNA VERECEĞİ İSMİ AÇIKLADI

Kendi gibi yardımsever olan Reshad Strik ile evlendikten sonra balayı yerine Tanzanya'ya giderek oradaki muhtaç insanlara yardım eden Gamze Özçelik'in oğluna vereceği ismi açıkladığı iddia edildi. Çıkan söylentiye göre Özçelik'in "Erkek olursa Muhammed, kız olursa Meryem koyacağım" dediği öğrenildi.

Gamze Özçelik oğluna vereceği isim

Gamze Özçelik oğluna vereceği isim

GAMZE ÖZÇELİK HAMİLE Mİ?

Gamze Özçelik geçtiğimiz ay ünlü oyuncu Reshad Strik ile evlendikten sonra sosyal medyada hamile olduğuna dair paylaşımlar yapıldı.

Gamze Özçelik hamile mi

Gamze Özçelik hamile mi

Gelen bu haber ile ilgili henüz Özçelik ve Strik cephesinden açıklama gelmezken hamile olduğu haberleri takipçilerini mest etti.

Gamze Özçelik evlenir evlenmez soyadını değiştirdiİLİŞKİLİ HABERGamze Özçelik evlenir evlenmez soyadını değiştirdi

GAMZE ÖZÇELİK İKİZ BEBEK Mİ BEKLİYOR

Sosyal medyada birçok magazin sayfası Gamze Özçelik ikizlere hamile olduğunu öğrendi gibi paylaşımlar yapıyor. Haberin doğru olup olmadığı merak konusu olurken takipçilerinden tebrik mesajları geldi

Kanada'da başörtüsü meselesi! Karate dersinden atılan kız çocuğu adına dava açıldı

İLİŞKİLİ HABER

Kanada'da başörtüsü meselesi! Karate dersinden atılan kız çocuğu adına dava açıldı
Adıyaman'da müzisyen Hasan Yaşar kaldığı konteynerde ölü bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Adıyaman'da müzisyen Hasan Yaşar kaldığı konteynerde ölü bulundu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Sakaryalı 1 ay önce

Örnek gençlere Maşallah!

Toplam 5 beğeni

konuk 1 ay önce

maşallah ikiside çok güzel insanlar

Toplam 5 beğeni