Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses ile barıştı mı? Sebebi ortaya çıktı

Uzun zamandır oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in konserinde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Ahmet Tatlıses babasının Harbiye konserine gelerek herkesi şaşırttı. Baba oğlun barışma sebebi de ortaya çıktı.

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya geldi. Dilan Çıtak'ın kafa karıştıran açıklamasıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in konserinde  şaşırtan bir isim vardı.

BARIŞMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Tatlıses'in "Ahmet adam olmaz, görecek gününü!" diyerek evlatlıktan reddedeceğini söylediği Ahmet Tatlıses konserde olması herkesi şaşırttı. 

BÜYÜK AMELİYAT ÖNCESİ BARIŞMA

Yakın çevresinden gelen bilgiye göre İbrahim Tatlıses 12 Temmuz'da büyük bir ameliyat olacak. Bunu açıklayarak sahnede ağlayan Tatlıses ve oğlunun büyük kalp kapakçığı ameliyatı nedeniyle barıştığı öğrenildi.

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses barıştı mı

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses barıştı mı

DAHA ÖNCE "MUSLUĞU KAPATTIM" DEMİŞTİ

İbrahim Tatlıses daha önce oğluna ateş püskürerek "Ahmet, bana 'aklı melaikeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. 'Sağlamdır' raporu almak için beş tane hastane dolaştım. Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. At parası göndermiyorum ya, at oynuyor ya, atlara para yetiştiremiyor diye, musluğu kapattım" demişti.

Gönül Dağı dizisinde beklenmedik karar! Sevilen oyuncu Berk Atan diziden ayrılıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı dizisinde beklenmedik karar! Sevilen oyuncu Berk Atan diziden ayrılıyor mu?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Selam 1 ay önce

Para için. Büyük miras için gitmiştir.