Alp Kırşan İstanbul'u terk etmişti! Ünlü sunucunun yaşadığı yer görenleri hayrete düşürdü

Sevilen yarışma programı Survivor'da uzun yıllar sunuculuk yapan Alp Kırşan, uzun zaman sonra ortaya çıktı. Acun Medya'dan ayrılma sebebi izleyenler tarafından merak konusu olan Kırşan'ın yazı geçirdiği yer görenleri şaşırttı. Ünlü sunucunun yaşadığı yeri görenlerin ağzı açık kaldı.

Uzun yıllar boyunca Hem 'Yetenek Sizsiniz' hem de 'Survivor' gibi sevilen programların sunuculuğunu yapan ve bir süredir ekranlarda olmayan Alp Kırşan'ın Acun Medya'dan  ayrılışı izleyenler tarafından merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili ailesine yeteri kadar vakit ayıramadığını ve "kariyer mi? aile mi?" sorusuyla yüzleştiğini ifade eden Kırşan, ailesini çok özlediğini ve onlar olmadan yapamayacağını da daha önce yaptığı açıklamalarla belirterek İstanbul'dan taşınmıştı. 2014 yılında evlendiği oyuncu eşi Zeynep Kırşan ve oğullarıyla gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih ünlü sunucu yazı geçirmek için seçtiği yerle tekrardan gündeme oturdu.

Alp Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Kırşan

Alp Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Kırşan

İstanbulİLİŞKİLİ HABERİstanbul'u terk eden Alp Kırşan'ın son paylaşımları gündem oldu

"FATİH TERİM'İN EVİ GİBİ BİR YERDEYİZ"

Sunuculuğu bıraktıktan sonra oyuncu eşi Zeynep Kırşan ve çocuklarıyla birlikte gözlerden uzak bir yaşam süren Alp Kırşan yazı Akbük'te bir karavanda geçiriyor. Ünlü sunucu karavanda yaşamaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "Karavanla çok da mutluyuz bazen ufak tefek tekneler var onlar bağlıyorlar onlarla balığa çıkıyoruz. Biz kendi teknemizi getiriyoruz küçük böyle yani her şeyi kıvamında ve yerinde yaşıyoruz." Kırşan daha sonra sözlerine "Fatih Terim'in evi mesela Türkbükü'nde falan onun gibi bir yerdeyiz şu anda ama bence Türkiye'nin en güzel yerlerinden bir tanesi Akbük'teyiz." ifadeleriyle devam etti ve bulunduğu yerinden güzelliğinden bahsetti.

Alp Kırşan yıllar sonra ortaya çıktı

Alp Kırşan yıllar sonra ortaya çıktı

Alp Kırşan karavan

Alp Kırşan karavan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinan Albayrak'tan anlamlı boykot çağrısı! "Bari biraz yerli olun, milli olun"

Kanada'da başörtüsü meselesi! Karate dersinden atılan kız çocuğu adına dava açıldı

İLİŞKİLİ HABER

Kanada'da başörtüsü meselesi! Karate dersinden atılan kız çocuğu adına dava açıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0