Sinan Albayrak'tan anlamlı boykot çağrısı! "Bari biraz yerli olun, milli olun"

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bir kez daha boykot çağrısında bulundu. Albayrak "Bari biraz yerli olun, milli olun" sözleriyle yaptığı boykot çağrısıyla büyük takdir topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İşgalci İsrail'in Gazze'de çoluk çocuk, genç yaşlı demeden milyonlarca sivili katledilmesiyle özellikle Türkiye'de de katil İsrail'in ürünlerine karşı boykot çağrıları yapılmaya başlandı. Gazze'deki katliam için ellerinden geldiğince boykotu savunan isimlerden biri de ünlü oyuncu Sinan Albayrak oldu. Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı boykot çağrısıyla sözde değil özde sanatçı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Sinan AlbayrakİLİŞKİLİ HABERSinan Albayrak'tan dikkat çeken Gazze çağrısı! "Bugün bir milat olsun"

"BARİ BİRAZ YERLİ, MİLLİ OLUN"

Gittiği bir köydeki bakkaldan paylaşımda bulunan Albayrak, raflarda katil İsrail'in ürünleri dışında herhangi bir ürün bulamadığından dolayı şikayetini dile getirerek boykot çağrısında bulundu. Albayrak'ın "Anlaşıldı boykot umurunuzda değil. Bari biraz yerli olun, milli olun. Her dolapta yerli ürün zorunluluğu bir an önce kanunlaşmalı. Coca cola şirketi tüm ülkeyi işgal etmiş çoktan. Suyumuzu bile onların alt markalarından içmek zorunda bırakılıyoruz. Ekonomiyi kalkındırmaksa eğer @memetsimsek önce tezgahlara, buzdolaplarına yerli ürün yerleştirelim." notuyla yaptığı boykot çağrısı kullanıcılardan da büyük takdir gördü.

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI!

Albayrak'ı tutumunda dolayı tebrik eden ve destekleyen kullanıcılar ünlü oyuncunun boykot çağrısı paylaşımına "Sizi yürekten destekliyorum.. piyasa arz talep meselesi millet bu konularda biraz zorlasa esnaf mecbur kalır", "Yaşadığı ülkenin halkına düşman olmayan nadir sanatçılarımızdan", "Bu hassasiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim. Sizin gibi toplum önünde olan çoğu sanatçılarımızdan millilik konusunda bir destek göremiyoruz. İyi ki varsınız.", "Duyarlılığınız ve insanlığınız için teşekkürler bizden ve milli sanatçı artık parmak sayımızı geçmiyor maalesef…o yüzden kıymetlisiniz." yorumlarını yaptı.

Sinan Albayrak boykot çağrısı

Sinan Albayrak boykot çağrısı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

halk 1 ay önce

adamsın senın gıbıler yerlı . senın gıbı yerli yonetıcılere ıhtıyac var .adam halka degıl esnafa seslendı devlete seslendı yerlılerın onunu acın diye