7 yıl aradan sonra setlere geri dönen 2 çocuk annesi Sinem Kobal'ın partneri belli oldu!

Evlilik sonrası setlere ara veren 2 çocuk annesi ünlü oyuncu Sinem Kobal yıllar sonra seyirciyle yeniden buluşuyor. Oyunculuğa 7 yıl ara veren Kobal şimdilerde yeniden setlere dönmek için hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun yıllar sonraki projesi belli olmuştu. 7 yıl aradan sonra setlere geri dönen 2 çocuk annesi Sinem Kobal'ın partneri de belli oldu.

2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren güzel oyuncu Sinem Kobal evlendikten sonra setlere ara vermişti. Bir dönemin fenomen dizisinde "Selena" karakteriyle hafızalarda büyük yer edinen Kobal; 2020 yılında büyük kızı Lalin'i, 2022 yılında ise küçük kızları Leyla'yı kucağına alarak anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Evlendikten sonra sektörden uzak, sakin bir yaşan sürdüren ünlü oyuncu 7 yılın ardından setlere geri dönmenin heyecanını yaşıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu kızlarıyla

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu kızlarıyla

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğluİLİŞKİLİ HABERSinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Leyla 2 yaşına bastı!

7 YIL SONRA SETLERE GERİ DÖNÜYOR!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; geçtiğimiz haftalarda "Karşılamaşmalar" adlı dizide konuk oyuncu olarak yer alan Sinem Kobal, 7 yıllık set arasının ardından bir film projesi için imza attı. Kobal, Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki "Her Şeyin Başı Merkür" adlı kitabından yola çıkılarak çekilecek olan "Her Şeyin Başı Merkür" adlı savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif'in hikayesini anlatan film projesinde yer alacak.

Sinem Kobal 7 yıl aradan sonra setlere geri dönüyor

Sinem Kobal 7 yıl aradan sonra setlere geri dönüyor

PARTNERİ BELLİ OLDU!

Ağustos ayında çekimleri başlayacak olan, Emre Oskay'ın yapımcılığını, Ayşe Balıbey'in ise senaryosunu üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı'nın oturacağı öğrenilmişti. Öte yandan Sinem Kobal'ın partneri için de görüşmelerin devam ettiği biliniyordu. Kobal'a yeni projesinde eşlik edecek ismin ünlü oyuncu Alp Navruz olacağı öğrenildi.

Sinem Kobal ve partneri Alp Navruz

Sinem Kobal ve partneri Alp Navruz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağlar Ertuğrul'un büyük pişmanlığı! Muhabirlere "Kenardan çekmeyin" uyarısı

Fatih Terim'in torunları kocaman oldu! Buse Terim kızlarını Kenan Doğulu ile tanıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Terim'in torunları kocaman oldu! Buse Terim kızlarını Kenan Doğulu ile tanıştırdı
Yıldız Tilbe’nin sır gibi sakladığı kızına bakın! Sezen Burçin’i görenler şaştı kaldı...

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe’nin sır gibi sakladığı kızına bakın! Sezen Burçin’i görenler şaştı kaldı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Nesrin 1 ay önce

Ooo partneride türkiyenin en yakışıklısı çok yakışıyorlar birbirlerine güzel bir aşk dizisi seyredeceğime eminim sinem turnayı gözünden vurdu