Adanalı dizisinin İdil'i olarak hafızalara kazınmıştı! Uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi

2008-2010 yıllarına damga vuran Adanalı dizisindeki "İdil" karakteriyle hafızalara kazınan Selin Demiratar, uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Dizi severler tarafından nerede ve ne yaptığı merak konusu olan Demiratar yıllar sonra ilk kez görüntülendi.

ATV'nin en popüler dizilerinden biri olan ve yayınlandığı dönemin ev sevilen yapımlarından biri haline gelen Adanalı dizisi 2008-2010 yıllarına damga vurmuştu. Başrollerini Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Serenay Sarıkaya gibi sevilen isimlerin paylaştığı yapımda rol alan isimlerden biri de 'İdil' karakteriyle hafızalara kazınan Selin Demiratar'dı.

Selin Demiratar yıllar sonra ortaya çıktı

Selin Demiratar yıllar sonra ortaya çıktı

Lise yıllarında katıldığı Miss Globe Güzellik Yarışması'nda Türkiye birinciliği, sonrasında İstanbul'da düzenlenen Miss Globe International yarışmasında da üçüncülük elde eden Selin Demiratar, 2020 yılında Mehmet Ali Çebi ile dünya evine girdi. Ünlü oyuncu evlendikten sonra oyunculuğu bırakarak mevcut hayatını "Eşim, kedilerim ve köpeklerim ile güzel bir hayat yaşıyorum" diyerek açıklamıştı. Yıllar sonra ise Bodrum'da görüntülendi. 

Oyunculuğu bırakmıştı! Selin DemiratarİLİŞKİLİ HABEROyunculuğu bırakmıştı! Selin Demiratar'ın son hali dikkat çekti

YILLARA MEYDAN OKUYOR DEDİRTTİ 

Yıllar sonra ilk kez görüntülenen ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğine ve yıllara meydan okuduğuna dair yorumlar alıyor. Demiratar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Selin Demiratar

Selin Demiratar

Adanalı İdil

Adanalı İdil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'ten üzen haber! Gözyaşları içerisinde helallik istedi

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0