Adıyaman'da müzisyen Hasan Yaşar kaldığı konteynerde ölü bulundu!

Adıyaman'da, düğünlerde müzisyenlik yapan kişi kaldığı konteynerde ölü bulundu. Hasan Yaşar kaldığı konteynerde ölü bulundu.

Adıyaman merkez Yeni Mahallesi'nde K-12 Konteyner Kentte yalnız yaşayan Hasan Yaşar'dan (35), haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ile polis ekipleri konteyner içerisinde Hasan Yaşar'ı ölü olarak buldu.

KONTEYNIRDA ÖLÜ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ile polis ekipleri konteynerin kapısını açtı. Hasan Yaşar, ekipler tarafından konteyner içerisinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Hasan Yaşar’ın cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yaşar’ın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Gamze Özçelik oğluna vereceği ismi açıkladı! Gamze Özçelik hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik oğluna vereceği ismi açıkladı! Gamze Özçelik hamile mi?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0