Dilan Çıtak'tan olay paylaşım! Kendisini büyüten Cem Çıtak'ı paylaştı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses'le gündemde. Şimdide yaptığı imalı bir paylaşımla çok konuşuldu. Kendisini büyüten Cem Çıtak'ı paylaşan Dilan Çıtak'ın sözleri olay oldu.

23 yıl aradan sonra İbrahim Tatlıses'in kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Çıtak'ın, 'Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı' şeklindeki açıklaması magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. Şimdide kendisini büyüten Cem Çıtak'ı paylaşan Dilan Çıtak fotoğrafın altına yazdığı sözlerle dikkat çekti.

Kendisini büyüten Cem Çıtak'ı paylaşarak "Cem Çıtak diye yazılır adam gibi okunur...yatlar katlar bırakmadı ama koca bir aşk koca bir babalık bıraktı" sözleri gündeme bomba gibi oturdu. 

BABASINI 17 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Çıtak paylaşımda, "Bu adam bana yatlar katlar bırakmadı… Koca bir aşk, koca bir babalık bıraktı! Öyle güzel evlatlar yetiştirdi ki! Bazı kimseler gözümün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu! Evlatlarını iki kişinin sözüyle silmeyen bir babayı kaybettim ben 17 yıl önce..."

Oklahoma City'deki 17.250.000 dolarlık lüks ev hayret ettirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oklahoma City'deki 17.250.000 dolarlık lüks ev hayret ettirdi!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

İşin Özü 1 ay önce

Adams ailesi :)