Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldız oyuncusu Murat Ünalmış oğlunun yüzünü gösterdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile hafızalara kazınan Murat Ünalmış, geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Baba olmanın mutluluğunu tadan Murat Ünalmış, çocuğu ile fotoğraf karesini ğaylaştı. İlk defa yüzünü gösteren Murat Ünalmış beğeni yağmuruna tutuldu.

"Gülcemal", "Yer Gök Aşk", "Bir Zamanlar Çukurova" ve "Deli Gönül" gibi yapımlarda oynayan ve büyük başarılara imza Atan Murat Ünalmış, geçtiğimiz yıllarda dünyaevine girmişti. Şimdilerde baba olmanın heyecanını yaşayan Murat Ünalmış, oğlu ile karesini paylaştı.

OĞLU İLE KARESİNİ PAYLAŞTI

Oğluna Selim Baran adını veren başarılı oyuncu bebeği ile yeni karesini sosyal medya hesabından "Güzel günden kalan" notu ile paylaştı. Murat Ünalmış, takipçilerinden birçok beğeni ve yorum aldı.

Kalp kapakçığı ameliyatı olan İbrahim Tatlıses taburcu oldu! "Allah bitti demeden bitmez"

İLİŞKİLİ HABER

Kalp kapakçığı ameliyatı olan İbrahim Tatlıses taburcu oldu! "Allah bitti demeden bitmez"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0