Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'in avukatından açıklama!

Kanal 7'nin fenomen yapımlarından biri olan Kan Çiçekleri oyuncuları ile de oldukça dikkat çekiyor. Dizi oyuncularından Yağmur Yüksel ise geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunmuştu. Şimdi ise avukatı konu hakkında detaylı açıklamada bulundu.

Kan Çiçekleri'nin dikkat çeken oyuncularından biri olan genç oyuncu Yağmur Yüksel, geçen aylarda sosyal medyada hakkında yapılan çirkin hakaret ve nefret söylemleriyle ilgili erişim engeli talebinde bulunmuştu. Şimdilerde yine aynı siber zorbalıkla karşı karşıya kalan genç oyuncunun avukatı Volkan Alkılıç, konuyla ilgili İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Avukat Volkan Alkılıç şu açıklamayı yaptı:

"Müvekkilim Yağmur Yüksel’e yönelik olarak sosyal medya üzerinden mesnetsiz, hakaret niteliğindeki paylaşımlara ilişkin hukuki süreç tarafımızca başlatılmıştır. Müvekkilimin kişilik haklarını ihlal edecek derecede kötüleşebilen kişilerin cezasız kalmaması adına sürecin takipçisi olduğumuzu, süreç içerisinde yaşanacak gelişmelerden siz kamuoyunu bilgilendireceğimizi ve en önemlisi Yağmur Yüksel’in yalnız olmadığını bilgilerinize sunarım. Yağmur Yüksel vekili Av. Volkan Alkılıç."

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0