Ufukta evlilik mi var? Hülya Avşar'da şaşırtan İbrahim Tatlıses açıklaması!

Geçtiğimiz gün kalp kapakçığı ameliyatı olan İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyarete giden isimlerden biri de Hülya Avşar oldu. Ziyareti sırasında basın muhabirlerine demeç veren Avşar, Tatlıses hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2011 yılında silahlı saldırı sonucu sol kolu felç kalan İbrahim Tatlıses, o günlerin ardından kalp kapakçığında meydana gelen problem nedeniyle bir ameliyat daha geçirdi. İki kalp damarının tıkanık olduğu tespit edilen ünlü türkücü, anjiyo oldu. Yaklaşık 2 saat süren ameliyatı başarılı geçen Tatlıses'i hastanede eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız, çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses yalnız bırakmadı. Eski dostu Hülya Avşar da ünlü türkücüyü hastanede ziyaret etti. Hastane önünde bekleyen basın muhabirlerine konuşan Avşar, Tatlıses hakkında şaşırtan evlilik açıklamasında bulundu.

İBRAHİM TATLISES EVLENİYOR MU?

Bugün taburcu olduğu öğrenilen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu iyi, hatta önümüzdeki günlerde sahnelere geri dönecek. Hastane ziyareti sırasında ünlü türkücünün büyük oğlu Ahmet Tatlı ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, "Görüntülü aradı beni İbrahim Bey ameliyat sonrasında. Bomba gibiydi, çok iyiydi. Artık bu dönemden sonra kesin evlenir, ondan başka bir şey beklenmez" dedi ve güldü.

Avşar'ın bu sözleri 'ufukta evlilik mi var' sorularını beraberinde getirdi.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 1 ay önce

nasıl iyi olabilir,aynı ameliyatı rahmetli ağabeyimde olmuştu,otobüslere refakatçiyle binebilmek için engelli roporu istedi,derhal verdiler.yani bu ameliyatı olan biri kanunen resmen engelli sayılıyor.ve tıkanma yeniden oluşabiliyor.fazla yaşamıyorlar.