Burcu Biricik anne oldu! Hastaneden ilk görüntüler geldi

Camdaki Kız dizisi ile hafızalarda yer edinen Burcu Biricik, anne olmak için günlerini sayıyordu. Güzel oyuncu dün kızı Luna'yı kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Hastaneden de ilk görüntüler geldi.

Emre Yetkin'le dünyaevine giren ve gözlerden uzak bir yaşam süren Burcu Biricik, eşi ile birlikteliğinin 10. yılına özel eşine ve sevenlerine hamile olduğunu duyurmuştu. Luna adını verdiği kızının gelmesini bekleyen Burcu Biricik dün kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Doğuma dair hastaneden ilk görüntülerde geldi.

Burcu Biricik

Burcu Biricik

Zaman zaman hamilelik sürecinden kareler paylaşan Burcu Biricik'in hayranları da onunla beraber müjdeli haberi bekliyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde babası Emre Yetkin yaptığı bir paylaşımda kızını beklediğini şu sözlerle ifade etmişti: "Hadi gel" 

HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Sağlıklı bir doğum yapan Burcu Bircik'in hastaneden ilk görüntüleri de geldi. İşte o görüntüler; 

Burcu Biricik'in kızına verdiği Luna isminin anlamı nedir? Luna ne demek?

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Biricik'in kızına verdiği Luna isminin anlamı nedir? Luna ne demek?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0