Külliye'de 15 Temmuz anmasına Azerbaycanlı Azerin'den 'bozkurt'lu selamlama!

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde anma programı düzenlendi. Programa konuk olan Azerbaycanlı sanatçı Azerin, ‘bozkurt’ işaretiyle izleyicileri selamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da Azerin'i alkışladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Saray’da anma töreni düzenlendi. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı törende, 15 Temmuz'da hayatını kaybedenlerin isimleri sayıldı. 

AZERİN'DEN 'BOZKURTLU' SELAMLAMA!

Erdoğan'ın programa katılımının ardından Azerbaycanlı şarkıcı Azerin sahne aldı. Azerin, sahneden inmeden seslendirdiği son şarkısında 'bozkurt' işareti yaptı. Yaptığı hareketle büyük beğeni toplayan sanatçı sosyal medyada da paylaşılmaya başlandı.

Azerin'in performansının ardından 15 Temmuz'da hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı söylendi. Marşın okunmasının ardından Kuran okundu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0