Miray Akovalıgil'den skandal 15 Temmuz sözleri! "Gereksiz yere vefat ettiler"

Eski manken Deniz Akkaya'dan sonra komedyen Miray Akovalıgil 15 Temmuz ile ilgili yaptığı skandal açıklamalarla gündem oldu. Sosyal medya hesabından 15 temmuz ile ilgili dalga geçerek anısını anlatan komedyen tavrıyla pes dedirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Komedyen Miray Akovalıgil'Hain darbe girişiminin engellendiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü'ne ilişkin mide bulandıran bir paylaşıma imza attı. 15 Temmuz ile ilgili anısını anlatarak adeta dalga geçen komedyenin paylaşımı tepkilere neden oldu. 

"BU MUAZZAM KUTLAMA GÜNÜ NE ZAMAN?"

"Bu 15 Temmuz beni çok eski günlere götürdü" diyen Akovalıgil, milli mücadeleyle anılan güne ilişkin "Bu muazzam kutlama günü ne zaman oldu? 2016'ymış, nasıl yalan. Olsun" ifadelerini kullandı. Miray Akovalıgil'in hadsiz yorumları ağızları açık bıraktı.

SKANDAL SÖZLER

15 Temmuz darbesiyle ilgili provokatör eylemlerine sosyal medya hesabı üzerinden devam eden Akovalıgil, "Türkiye'de ne olduğu değil, bizim ailemizin içinde ne olduğu bizi alakadar eder kusura bakmayın, ateş düştüğü yeri yakar" diyerek algı operasyonu yaptı.

"GEREKSİZ YERE VEFAT ETTİLER"

15 Temmuz'da vatan uğruna can veren şehitlerle ilgili "Vefat eden çok var mı ben bunu bilmiyordum, bugün gereksiz yere vefat eden o bütün insanların mekanı cennet olsun diyelim ve Miray Akovalıgil'in ailesinde neler olduğuna dair bu hikayeyi anlatayım" dedi. Komedyenin bu sözleri sosyal medyada tepki topladı. 

Ev sahibiyle sorun yaşayan Nuri Alço'nun ödediği kira gündem olmuştu! Eşi isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Ev sahibiyle sorun yaşayan Nuri Alço'nun ödediği kira gündem olmuştu! Eşi isyan etti
Japonya'dan Elazığ'a bu işi öğrenmek için geldiler!

İLİŞKİLİ HABER

Japonya'dan Elazığ'a bu işi öğrenmek için geldiler!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 34

YKC 1 ay önce

Bu zihniyetteki insanların bu memlekette yaşama hakkı olmamalı.

Toplam 4 beğeni

Misafir 1 ay önce

Merhametten maraz doğar Abdülhamit han da vatan düşmanlarına merhametli davrandı hem o nun sonu oldu hemde Osmanlıyı parçaladılar bunlarda bu ülkeyi yıkmadan durmaz .

Toplam 3 beğeni

Gülnihal 1 ay önce

Almanya kurt işareti yapana hapis cezası getiriyor bizde bağımsızlık günümüzü eleştirenler hiçbir ceza almıyor Bu ülkenin çivisi çıkmış beyler

Toplam 7 beğeni

Ali 1 ay önce

Soytarının adı da komedyen olmuş bir de büyük büyük laflar ediyor

Toplam 5 beğeni

Osman kabakci 1 ay önce

Ismet inönü Chp si milyonlarca yahudiye, rum, ve ermeni ye, tc kimligi. Verdi. Ustelik kripto olsunlar diye isimlerini Turk ismi Ile degistirdi her ismi ali, ayse, Fatma olan Turk deyildir, bunu artik gormeliyiz.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun