Ev sahibiyle sorun yaşayan Nuri Alço'nun ödediği kira gündem olmuştu! Eşi isyan etti

Kornea nakli ameliyatı geçiren Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço ev sahibiyle başı derde girdi. Ödediği kirayla gündem olan Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço isyan etti.

Sağlık sorunları sebebi ile tedavi gören Nuri Alço'nun bu süreçte 2016'dan beri kiracı olarak yaşadığı evin sahibiyle mahkemelik olmuştu. Ünlü ismin İstanbul'un göbeğinde bulunan ev için 3 bin 500 TL kira ödediği ileri sürülmüş ve ev sahibinin, mahkemeye başvurarak tahliye işlemleri için harekete geçtiği iddia edilmişti.

EŞİ BURCU ALÇO İSYAN ETTİ

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço'dan konuyla ilgili açıklama geldi. "Yani susacaktım ama haberler saçma sapan bir yere evrilip gidiyor" diyen Burcu Alço, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Bizim haberimiz olmadan ev sahibimiz evi satıyor. Yeni alan ev sahibi evi bile görmeden alıyor. Sonra 'Çıkın evden' diyor. Kendisi yerleşecekmiş... Tamam ama bizim daha hukuki olarak 2 sene daha oturma hakkımız var, evden niye çıkalım?

'Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim' dedik, kontrat kısmını kabul etmedi. Sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri var.

Biz kendimize göre kira artırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kaldığı için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik.

Nuri Alço

Nuri Alço

'KİRA ARTIRALIM DEMEMİZE RAĞMEN...'

İlk başta 'Kira artıralım' dememize rağmen (Neredeyse ödediğimiz tutarım 3 - 4 katı) "Kontrat yapmam" dedi. Ee bu iş nasıl olacak? Yani burada sorun kira zammı değil, kontrat yapmak istemeyişi...

Ee burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi ama yine de bir gün olsun kirası gecikmedi. Bilirkişi eve geldi, onların belirleyeceği rakama göre devam edecek kira ya da etmeyecek... Çok da hevesim kalmadı zira...''

Miray Akovalıgil'den skandal 15 Temmuz sözleri! "Gereksiz yere vefat ettiler"

İLİŞKİLİ HABER

Miray Akovalıgil'den skandal 15 Temmuz sözleri! "Gereksiz yere vefat ettiler"
Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın paylaşımı dikkat çekti! Son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın paylaşımı dikkat çekti! Son hali ortaya çıktı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0