Müge Anlı'nın avukatı Rahmi Özkan ameliyat olmuştu! Sağlık durumu nasıl?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan hastaneye kaldırılmış ve cihaza bağlanmıştı. Ameliyat olan Özkan'ın son hali sevenlerini üzmüştü. Ünlü isim programa geri döndü. Rahmi Özkan'ın sağlık durumu nasıl?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Müge Anlı seyircisini üzecek bir haber gelmişti. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yıllardır yorumcu olarak bulunan avukat Rahmi Özkan'dan sevenlerini üzen bir haber paylaşılmıştı. Ünlü televizyon yorumcusu hastaneye kaldırılmıştı.

Rahmi Özkan

Rahmi Özkan

PROGRAMA GERİ DÖNDÜ

Ünlü yorumcu temmuz ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyat olmuştu. Acıbadem Hastanesi'nde operasyon geçiren Özkan, tedavisi bitince taburcu olmuştu. Rahmi Özkan, programa geri döndü.

Rahmi Özkan ameliyat oldu

Rahmi Özkan ameliyat oldu

Müge Anlı ile Tatlısert programı 2 Eylül Pazartesi itibariyle yeni sezona başladı. Ünlü yorumcunun sağlık durumu dolayısıyla programda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Programın başlamasıyla birlikte Rahmi Özkan'ın ekranlardaki yerini aldığı görüldü.

RAHMİ ÖZKAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sağlık durumuyla ilgili konuşan Rahmi Özkan, "Aniden bir hastalık çıktı, ben de geçen sezon sonu Allah içime doğurmuş, veda eder gibi bitirmişim" dedi. Özkan'ın sesinin kısık olduğu ve yorgun gözüktüğü dikkatlerden kaçmadı.

Müge Anlı ise Rahm Bey'e hitaben, "Artık sezon başladı, merak etme ben seni iyi edeceğim" dedi.

NE OLMUŞTU?

RAHMİ ÖZKAN HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Rahmi Özkan'ın son hali sevenlerini üzmüştü. Gazeteci Burhan Akdağ, Rahmi Özkan'ın hastaneye kaldırıldığını duyurarak hastanede çekilmiş bir videosunu yayınlamıştı. Akdağ'ın "Geçmiş olsun Rahmi Özkan, Allah şifa versin" notuyla paylaştığı videoda Rahmi Özkan'ın solunum cihazına bağlı olduğu ve konuşmakta zorluk çektiği görülürken ünlü televizyon yorumcusu, yayınlanan videoda kendisine tespih hediye eden yeğenine teşekkür ediyordu.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

şeyma 1 ay önce

Allah bize dogru yolda yürümeyi nasip etsin.Bizleri sevdiklerimize kavuşrursun.ibadetlerimizi duzenli bir sekilde yerine getirmemizi nasip etsin ya rabbim.evlerimize bereket rahmet ve huzur versin 'la ilahe illallah' ALLAH'U EKBER