Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar isyan etti! 'Kanıtlarım var' diyerek suç duyurunda bulundu

Ünlü oyuncu Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Çınar, kendisine sosyal medya üzerinden dadanan ve çocuklarına kadar uzanarak taciz boyutuna ulaştığını iddia ettiği kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

2017 yılında oyuncu Ümit Erdim ve Seda Çınar nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten Ses ve Ela isimlerinde iki kız çocuğu dünyaya getirmişti. Ünlü çift, 7 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede sonlandırmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Seda Çınar, instagram hesabından yaptığı paylaşımla kendisini taciz eden hayranını yargıya taşıyacağını duyurdu.

Ümit Erdim ve Seda Çınar

Ümit Erdim ve Seda Çınar

SEDA ÇINAR: "TACİZ EDİLİYORUM"

Sürekli farklı hesaplar açarak kendisine mesajlar gönderen hayranına çok öfkelenen Çınar, konuyu mahkemeye taşıyacağını şu sözlerle belirtti:

"Bir süredir instagram üzerinden taciz ediliyorum. Bu tacizin dozu arttı ve artık konuya çocuklarım da dahil edildi. Her gün 10 tane hesap açıyor, engelliyorum tekrar açıp tacizlere devam ediyor. Yapan kişinin yazdıklarından dolayı uzun süre ciddiye almadım çünkü akli dengesi belli ki yerinde değil ama taciz boyutu çocuklarıma uzandığı için konuyu artık yargıya taşımaya karar verdim. Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle".

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0