Bali'ye uçan Çağla Şıkel'den şaşırtan itiraf! "İlk kez bu kadar ayrı kaldım"

Oyuncu ve sunucu olan Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini hayrete düşürdü. Bali'ye uçan Çağla Şıkel, yaptığı itirafla gündeme oturdu.

Son zamanlarda tuhaf bulunan meditasyon çeşitleriyle gündemden düşmeyen Çağla Şıkel, şimdide yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Tatile çıktığı anları sosyal medyadan paylaşan Çağla Şıkel, ailesi ile ilgili yaptığı paylaşım gündem oldu.

Bali'ye tatile giden Çağla Şıkel ilk olarak "Eminim Bali bir cennet. Henüz varmadım ama görmeme gerek kalmadan Ailemin olduğu her yer bana zaten cennet." ifadelerini kullandı.

Paylaşıma devam eden Çağla Şıkel, Ve şimdi ablamla konuşuyoruz da, ilk kez ailemden bu kadar uzağa ve bu kadar uzun süreli bir yolculuğa çıkıyorum" diyerek çocuklarından ayrı kaldığı için yaşadığı üzüntüyü paylaştı. 

Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın paylaşımı dikkat çekti! Son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın paylaşımı dikkat çekti! Son hali ortaya çıktı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0