Tarkan'dan duygusal paylaşım! Minik kızı Liya okula başladı

Dünyaca ünlü pop şarkıcı Tarkan, 2016 yılında gerçekleştirdiği evlilikten Liya adında bir kız çocuğu sahibi olmuştu. Minik Liya şimdilerde 6 yaşına bastı ve okula başladı. Kızının ilk okul gününden bir kare paylaşan şarkıcı, okula başlamasını duygusal bir paylaşımla kutladı.

Yaklaşık 1 ay önce uzun yılların ardından "Kuantum 51" adında yeni bir albüm çıkarak Tarkan, hayranlarını sevindirmişti. Albümünün sevilmesine mutlu olan şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile takipçilerine teşekkür etmişti.

Ünlü şarkıcı, 2016 yılında Pınar Dilek ile evlenmiş ve yaklaşık 2 yıl sonra da kızı Liya'yı kucağına almıştı. 51 yaşındaki Tarkan'ın kızı 6 yaşına bastı ve bu dönem okula başlıyor. Kızının okula başlayacak olması ünlü şarkıcıyı duygulandırdı. Instagram hesabından kızı ve eşiyle kareler paylaşan şarkıcı, "Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum" dedi.

TARKAN'IN KIZI OKULA BAŞLADI

Tarkan'ın kızı okula başladı. Ünlü şarkıcı minik kızının ilk gün heyecanını takipçileriyle paylaştı ve şunları söyledi:

"Kızımızın ilk okul günü bugün. Hem mutlu hem buruk hisler içindeyiz. Zaman çok hızlı geçiyor, çok çabuk büyüyorlar. Çocukların okul hayatları onlar için hiç kolay bir yolculuk değil. Anneler babalar olarak tüm sevgimiz, ilgimiz, sabrımız, anlayışımız ve elimizden geldiğince eğitimlerine desteğimizle yanlarında olmalıyız. Seni çok seviyoruz, hep yanındayız Liya’mız."

Tarkan, kızının 6.yaş gününü şu notla kutlamıştı:

"2 gün önce Liyacığım 6 yaşını doldurdu. Yakında okula başlayacak. Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor ): Bu günlerde duygusalım anlayacağınız. Sevgili Ebeveynler, çocuklarınızla bolca zaman geçirin. Onlarla geçirdiğiniz her anın değerini bilin çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek. Kaçırmayın onların bu en güzel zamanlarını. Ve onlara bolca sarılın, sık sık sevdiğinizi söyleyin. Çocuğunuzla çocuk olmayı, oyunlar oynamayı, şımarmayı, eğlenmeyi, gülmeyi de ihmal etmeyin".

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Aslankral 1 ay önce

Kendisi halen minicik))

kımıl 1 ay önce

Amanda aman. ne kadarda önemli