Ehliyetini kaptıran Sıla Türkoğlu otomobilini satmıştı! Yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı olarak hafızalara kazınan genç oyuncu Sıla Türkoğlu geçtiğimiz aylarda takıldığı trafik çevirmesinde ehliyetini kaptırmıştı. 6 ay boyunca araç kullanması yasak olan genç oyuncu ehliyetini kaptırmasının ardından otomobilini satmıştı. Yerine aldığı yeni oyuncağının fiyatını duyanların ise ağızları açık kaldı.

Yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz Mayıs ayında yakalandığı bir trafik çevirmesinde ehliyetini kaptırmıştı. Trafik çevirmesinde alkollü olduğu ortaya çıkan Türkoğlu'nun ehliyetine 6 aylığına el konulmuştu. Genç oyuncu yaşanan bu gelişmenin ardından otomobilini satmıştı.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu, estetik iddialarıyla gündemdeydi! Tarzıyla sosyal medyanın diline düştüİLİŞKİLİ HABERSıla Türkoğlu, estetik iddialarıyla gündemdeydi! Tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

EHLİYETİNİ KAPTIRDI! YENİ OYUNCAĞI FİYATIYLA DUDAK UÇUKLATTI

Ehliyetini kaptırdıktan 10 gün sonra otomobilini satan Türkoğlu sattığı otomobilinin yerine yeni bir otomobil satın aldı. 3 milyon 500 bin TL'ye Mercedes model bir araç alan genç oyuncunun yeni aracının fiyatı dudak uçuklatırken, yeni aracın Türkoğlu'nun cezası bitene kadar 4 ay boyunca otoparkta duracağı öğrenildi.

Sıla Türkoğlu yeni arabası

Sıla Türkoğlu yeni arabası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ingrid Andress, ABD'lilerin adeta kulaklarını kanattı! Gülmemek için kendilerini zor tuttular

Adil Yıldırım'dan çok konuşulacak Seda Sayan itirafı! "Kurduğumuz bir oyunda kazara evlendiler"

İLİŞKİLİ HABER

Adil Yıldırım'dan çok konuşulacak Seda Sayan itirafı! "Kurduğumuz bir oyunda kazara evlendiler"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0