59 yaşına giren Yıldız Tilbe'den yıllar sonra gelen acı itiraf!

Çıkardığı şarkılarla adından oldukça söz ettiren şarkıcı Yıldız Tilbe yıllar sonra yaptığı itirafla gündem oldu. Verdiği konserde annesi tarafından istenmediğini söyleyen Tilbe, bu açıklamasıyla yürek burktu.

Alaçatı'da 59. doğum gününde sahnede olan Tilbe,  yıllar önce annesi tarafından istenmediğini anlattı. Dinleyicilerine samimi itiraflarda bulunan Yıldız Tilbe acı itirafıyla herkesi üzdü. 

"ANNEM BENİ İSTEMEMİŞ"

Duygusal anlar yaşayan Tilbe, şu ifadeleri kullandı:

"Rahmetli annem altı kız doğurmuş, yedinciye bana hamile kalmış. 'Bu da kız olur' diye beni istememiş. Kendini zehirlemiş, yüksekten atlamış ama ne yaptıysa beni düşürememiş. Sonra en son kızı olarak beni doğurmuş."

"Annem bana 'Seni düşüremedim, çekeceğin varmış' diyordu. Sizinle görüşeceğimiz varmış."

"BENİM HER KIZIM 10 TANE ERKEK EDER"

"Bir de biz doğuluyuz. Babama 'Senin oğlun yok, üzülmüyor musun?' diyordum. Babam 'Benim her kızım 10 tane erkek eder. Sizin bir tırnağınıza 10 erkeği değişmem' diyordu hep."

"Keşke bütün babalar kızlarını öyle sevse. Babam bizi o kadar çok seviyordu ki sonra beni hiçbir sevgi ikna edemedi."

Amerikalı aktör Johnny Depp'ın son hali şaşırttı! 61 yaşında gençliğe meydan okuyor

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı aktör Johnny Depp'ın son hali şaşırttı! 61 yaşında gençliğe meydan okuyor

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0