Arka Sokaklar'ın 18 yıllık yönetmeni ekipten ayrılmıştı! Orhan Oğuz aylar sonra konuştu

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 18 sezon boyunca yönetmenliğini yapan Orhan Oğuz'un 18 yılın ardından diziden ayrıldığı açıklanmıştı. Önceki akşam Cihangir'de Hakan Peker ile görüntülenen Orhan Oğuz, yeni projelerini anlattı.

2006 yılından beri yayın hayatına devam eden fenomen dizi Arka Sokaklar, 18 yıllık televizyon sürecinin ardından 19. sezon için de onay alarak devam etme kararı aldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olmayı başararak adeta rekora koşan dizinin 18. sezonunda bir veda yaşanmıştı. Dizinin 18 yıldır yönetmenliğini üstlenen Orhan Oğuz'un 18 sezon sonra diziden ayrıldı.

Arka Sokaklar Orhan Oğuz

Arka Sokaklar Orhan Oğuz

"YENİ BİR PROJEYE BAŞLIYORUM"

Önceki akşam Cihangir'de Hakan Peker'le bir kafede görüntülenen ünlü yönetmen, diziden ayrılışıyla ilgili konuştu. "18 yıl olmuş kolay değil çocuğumdan ayrılmış gibi hissediyorum kendimi ama yapacak bir şey yok." diyen Oğuz, müjdeli bir haberi de sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Yeni bir proje için yeşil ışık yakan Oğuz, "Şimdi yeni bir projeye başlıyorum. Şimdilik bir şey diyemem ama her şey güzel olacak" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Arka Sokaklar ekibinde yaprak dökümü! Dizinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz ekibe veda ettiİLİŞKİLİ HABERArka Sokaklar ekibinde yaprak dökümü! Dizinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz ekibe veda etti

"18 YILDIR YÖNETTİĞİM..."

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Kamuya!! 18 yıl yönettiğim 'Arka Sokaklar' dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" diyerek diziden ayrıldığı açıklayan yönetmen Orhan Oğuz'un diziden kendi isteğiyle ayrılmadığı ortaya çıktı.

Orhan Oğuz

Orhan Oğuz

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Ayrılık sonrası "Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim ve kırgınım. Toplantıya çağrıldım. Bana 18 yıl sonra dizide format değişikliğine gidileceği söylendi. Nedenini sormadım bile ve toplantıdan ayrıldım" açıklamalarında bulunan Oğuz'un açıklamaları ise gündeme bomba gibi düşmüştü.

Orhan Oğuz ayrılık

Orhan Oğuz ayrılık

YENİ YÖNETMEN BELLİ OLDU

Gündem olan ayrılığın ardından 19. sezona devam edecek dizinin yeni sezonu için yönetmen koltuğunda yer alacak yeni ismin kim olacağı ise merak konusu oldu. İddialara göre, yeni sezonda fenomen dizinin yönetmenliğini dizinin 2. yönetmeni Baran Özçaylan devralacak.

Baran Özçaylan

Baran Özçaylan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dua Lipa'nın dondurması dünyayı kasıp kavuruyor! Gelato con olio tarifi

Mehmet Ali Erbil o tavra tahammül edemedi! Kerem Bürsin'e verdi veriştirdi! "Sen kimsin"

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil o tavra tahammül edemedi! Kerem Bürsin'e verdi veriştirdi! "Sen kimsin"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0