Hazal Kaya'dan sevenlerini üzecek haber! Sosyal medya hesabından duyurdu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sevenlerini üzecek bir haber paylaştı. Geçtiğimiz günlerde bel fıtığından muzdarip olan Kaya, bu kez de virüse yakalandığını açıkladı.

Aşkı Memnu dizisinde Nihal karakteriyle hafızalara kazınan Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye gibi televizyon yapımlarının yanı sıra çok sayıda dijital yapım ve sinema filmlerinde yer almıştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bel fıtığından yataklara düşmüş ve yayınladığı videoda "Bel fıtığından yatıyorum. Delireceğim. Tedavi gördüm ve enjeksiyon aldım. Sinirim çok bozuk" demişti. Kısa sürede sağlığına kavuşan ünlü oyuncu bu kez de nazara geldi.

Hazal Kaya ve eşi Ali Atay

Hazal Kaya ve eşi Ali Atay

HAZAL KAYA VİRÜSE YAKALANDI

Instagram hesabından takipçileriyle sağlık durumunu paylaşan ünlü oyuncu "Nazar fırtınası başladı. Gözümü açamıyorum. Virüsmüş, yazıklar olsun." ifadelerine yer verdi. Paylaştığı fotoğrafta Kaya'nın şiş gözleri ve halsiz hali dikkat çekiyor.

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Ünlü oyuncuya çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajları iletildi.

Fenomen Rachel Araz’ın hayran bırakan ultra lüks evi şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Rachel Araz’ın hayran bırakan ultra lüks evi şaşkına çevirdi!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0