Tüm Türkiye onu konuşuyor! Kanal 7 Öylesine Derin oyuncusu Wahaj Ali kimdir ve kaç yaşında?

Kanal 7 ekranlarında yeni yayın hayatına giren Öylesine Derin dizisinin başrol oyuncusu Pakistan'ın ünlü oyuncu Wahaj Ali Türkiye'de gündeme oturdu.

Kanal 7, Pakistan dizilerine hız kesmeden devam ediyor! Başrollerini Pakistan’ın ünlü oyuncuları Wahaj Ali ve Yumna Zaidi’nin paylaştığı “Tere Bin” dizisi, “Öylesine Derin” adıyla Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı günden beri rekor kırıyor. Öylesine Derin; güçlü ve nüfuzlu bir ailenin çocuğu olan Murtasım ve sıradan bir ailenin biricik prensesi Mirab’ın nefret, ıstırap ve aşk üçgeni arasında kalmış hikayesini anlatıyor. Dizinin başrolünde yer alan oyuncu Wahaj Ali Türkiye'nin gündemine oturdu. 

Tüm Türkiye onu konuşuyor! Pakistanlı oyuncu Wahaj Ali kimdir ve kaç yaşında?

Tüm Türkiye onu konuşuyor! Pakistanlı oyuncu Wahaj Ali kimdir ve kaç yaşında?

Dizideki özgüveni yüksek, çevresine karşı duyarlı ve haksızlığa tahammül edemeyen güçlü kişiliğiyle adeta izleyicinin dikkatini çeken Wahaj Ali, Her zaman eşinin arkasında duruyor.

Nefretle başlayan bir evlilik aşka dönüşebilir mi? Bambaşka hayatların ani bir kararla birleştiği bir hikaye “Öylesine Derin” her gün 21:20’de Kanal 7’de…

Öylesine Derin 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı! MeryemİLİŞKİLİ HABERÖylesine Derin 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Meryem'den Azra'ya tokat

PAKİSTANLI OYUNCU WAJAH ALİ KAÇ YAŞINDA?

1988 yılı Aralık ayında dünyaya gelen Pakistanlı yakışıklı oyuncu 35 yaşında. Pakistan'ın Lahor şehrinde dünyaya gelen Ali, kamu da çalışan baba ve öğretmen bir annenin tek evladı. İşletme mezunu olan aktör finans alanında uzmanlaşsa da kariyerine oyunculuk alanında yön vermiş. 

Ali, 2007 yılında bir televizyon kanalında haber ve programlama bölümünde çalışmaya başlamadan önce tiyatro oyuncusu olarak kariyerine başladı.

Televizyon kariyerine 2015 yılında Ishq Ibadat dizisiyle başlayan oyuncu , Hari Hari Churiyan (2017), Dil Nawaz (2017), Mah-e-Tamaam (2017) , Dil-e-Bereham (2019), Bharam (2019) Fitoor (2021), Ishq Jalebi (2021) gibi önemli dizilerde başrol oynadı ve 2021 yılında bir sosyal dizi olan Dil Na Umeed To Nahi'de başrol oynadı.

‘Mujhe Pyaar Hua Tha’ ile Harpalgeo da yayınlanan dizisi ‘Tere Bin’ hemen hemen aynı zamanlarda yayınlanmaya başladı ve Wahaj Ali’yi mesleğinin zirvesine taşıdı. Dizinin başrolünü Hania Amir ve Zaviyar Nauman Ijaz ile paylaşan aktör Saad rolü ile çok sevildi. 

MasterChef Bera kaç yaşında? MasterChef Bera hakkında detaylar!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Bera kaç yaşında? MasterChef Bera hakkında detaylar!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0