Kıvanç Tatlıtuğ ikinci defa baba mı oluyor? Başak Dizer'in pozları kafaları karıştırdı

İlk çocukları Kurt Efe'yi kucaklarına almanın heyecanını yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'den takipçilerini sevindirecek bir haber geldi. Başak Dizer'in ikinci çocuklarına hamile olduğu iddiası gündem oldu. "Kıvanç Tatlıtuğ ikinci defa baba mı oluyor?" sorusu ise aratılmaya başlandı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evliliği olan Başak Dizer, 2016 yılında Paris'te nikah masasına oturmuştu. Sade ve gösterişten uzak gerçekleşen düğünün ardından 2022'de Kurt Efe'nin doğumu ile evliliklerini taçlandırmışlardı. Özel hayatlarını da gözlerden uzak yaşayan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını sevindiren bir haberle gündemdeler. Magazin sitelerinde yer alan habere göre Kıvanç Tatlıuğ ikinci defa baba olmaya hazırlanıyor.

Başak Dizer hamile mi?

Başak Dizer hamile mi?

BAŞAK DİZER'İN HAMİLE OLDUĞU KARELER GÜNDEM DE

Oğulları Kurt Efe ile fotoğraflarını zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti hakkında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in hamile olduğu ikinci çocuklarının heyecanını yaşadığı bilgileri magazin gündeminde yer aldı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Figen atılgan 1 ay önce

En sonunda yakışıklı kocanı kaçıracaksın olacağı o olacak