Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu!  Takı merasimi dudak uçuklattı

Günlerdir magazin dünyasını işgal eden ünlü sunucu kadir Ezildi sonunda nişanlandı. Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi'nin gelinine taktığı takılar gündem oldu. İşte o kareler..

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı atarak takipçilerini heyecanlandırdı. Günlerdir evlilik teklifi, nişan bohçası ile sosyal medyada çok konuşulan Kadir Ezildi nişanda gelini Gamze Türkmen'e taktığı takılar gündem oldu. 

Kadir Ezildi Gamze TürkmenİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi Gamze Türkmen'le nişanlandı! İşte Kadir Ezildi'nin nişanından kareler

TAKI MERASİMİ DUDAK UÇUKLATTI

Aile arasında bir tören ile sözlenen Kadir Ezildi büyük bir nişan yaparak sosyal medyada çok konuşuldu. Nişan bohçasında getirdiği oda dolusu eşyalarla da herkesi şaşırtan ünlü sunucu dün akşam gerçekleşen nişanında gelinine taktığı takılarla gündem oldu. 

İstanbul'da da bir nişan daha yapacak olan Ezildi'nin gelinine taktığı takılar gündem oldu. İşte Kadir Ezildi'nin annesinin gelinin koluna sıraladığı bilezikler...

Kadir Ezildi takı merasimini paylaşmayı ihmal etmedi. Tek tek arkadaşlarının ne taktığını da dikkat eden ünlü sunucu İstanbul'da yapılacak nişan içinde tekrar takı takılmasını istediğini söyledi. 

Kadir Ezildi nişan takıları

Kadir Ezildi nişan takıları

Mahkemeden Deniz Akkaya'ya şok karar! Kızı Ayşe’nin raporundaki iddialar hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Mahkemeden Deniz Akkaya'ya şok karar! Kızı Ayşe’nin raporundaki iddialar hayrete düşürdü
Ailecek Bodrum'a gitmişlerdi! Burak Özçivit'in o görüntüleri yoğun ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Ailecek Bodrum'a gitmişlerdi! Burak Özçivit'in o görüntüleri yoğun ilgi gördü
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Memoli 1 ay önce

Hayırlı uğurlu olsun.

Emine 1 ay önce

Valla helal olsun kıza Altun bilezikleri saymakda zorlandım bende beni isteyenlere söylüyorum en az 22-25 gr 50 bilezik bir araba Jeep bir ev bir kemer bir gerdanlık alana varacağımı söylüyorum yaşı felan farketmez

Akıllı Türk 1 ay önce

çokta fifi