Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ilgili çıkan haberlere sert çıktı!

Gamze Türkmen ile nişanlanan ünlü sunucu Kadir Ezildi sosyal medyada nişanlısıyla ilgili çıkan somurtuyor haberlerine isyan etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Günlerdir magazin gündeminde nişan hazırlıkları ile adından söz ettiren Kadir Ezildi dün Gamze Türkmen nişanlandı. Evliliğe ilk adımı atan ünlü sunucu Instagram hesabından "Nişanlın neden hiç gülmüyor, hep somurtuyor sorularına isyan etti. 

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu! Takı merasimi dudak uçuklattı

NİŞANLISINI ELEŞTİRENLERE SERT ÇIKTI!

Erzurum'da yaptığı nişandan görüntüleri paylaşan Ezildi, gelen eleştirilere de cevap verdi.  Kadir Ezildi, Gamze Türkmen'in utangaç olduğunu söyleyerek paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi;

"SİZCE BEN YÜZÜ GÜLMEYEN KIZI ALIR MIYIM?"

Arkadaşlar benim nişanlım somurtmuyor. Benim nişanlım utanıyor. O yüzden gülemiyor, kasıyor kendini. Yoksa güleç. Sizce ben yüzü gülmeyen kızı alır mıyım? Benim gibi güleç bir adam. Benimle gayet güzel gülüyor. Kameralara karşı bir çekingenliği var. Anlayın biraz, yeni gelin. Hevesli gibi görünmesin.

Eski Türk isimleri gündem oldu! İşte duyunca mest olacağınız az bilinen eski Türk isimleri

İLİŞKİLİ HABER

Eski Türk isimleri gündem oldu! İşte duyunca mest olacağınız az bilinen eski Türk isimleri
Kütahya'da akılalmaz olay: 4 yıl boyunca sargı beziyle yaşamış!

İLİŞKİLİ HABER

Kütahya'da akılalmaz olay: 4 yıl boyunca sargı beziyle yaşamış!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Özel 1 ay önce

Kardeşim bırak insablara laf yetistirmeyi.Dışardan insanlar hanımefendinin gülüşünü görmek zorunda mı?Tabi ki değil.

takipçi 1 ay önce

zırlama herşeyi her fotoyu ortaya atarsan her çeşit yorum alırsın sadrazamın sol tarafı da olsan eleştiri alırsın istemezsen paylaşma ben niye öyle abudik gubudik yorum almıyorum senin gibi çarşaf çarşaf her anımı satmıyorum neyine para veriyorlar sanıyorsun