Usta oyuncudan acı haber geldi! Şener Kökkaya 82 yaşında hayatını kaybetti

Tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya 82 yaşında hayatını kaybetti. Yayınlandığı dönemde gişe rekorları kıran pek çok filmde rol alan usta oyuncunun vefat haberini meslektaşı Zafer Algöz duyurdu. Aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından da Kökkaya için taziye mesajı paylaşıldı.

Şener Kökkaya; Vizontele, Kutsal Damacana 2, Organize İşler, Ay Lav Yu, Eyvah Eyvah film serisi gibi pek çok yapımda yer aldı. Oyunculuk hayatına 1957 yılında Eskişehir'de başlayan usta oyuncu, Eskişehir Oda Tiyatrosu ve Eskişehir Belediye Şehir Tiyatrosu’nda da birçok oyunda rol aldı. 1966 yılında ise Pendik Tiyatrosu'nu kurarak oyunculuğa orada devam eden 82 yaşındaki Kökkaya'dan dün akşam acı haber geldi. Kökkaya hayatını kaybetti. 

Şener Kökkaya hayatını kaybetti

Şener Kökkaya hayatını kaybetti

ŞENER KÖKKAYA VEFAT ETTİ

Şener Kökkaya'nın cenazesi bugün saat 17.00'de Ankara Karşıyaka Mezarlığı'ndan kaldırıldı. Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kökkaya toprağa verildi. Cenaze törenine, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve oyuncunun yakınları katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığından taziye mesajı gecikmedi

Kültür ve Turizm Bakanlığından taziye mesajı gecikmedi

VEFAT HABERİNİ ZAFER ALGÖZ DUYURDU

Oynadığı karakterle adından çokça söz ettiren Kökkaya'dan acı haber dün geldi. Kendisi gibi oyuncu olan Zafer Algöz usta oyuncunun vefatını şu cümlelerle duyurdu: "Sevgili oyuncu dostumuz Şener Kökkaya da hayata veda etti. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun" 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN DA TAZİYE MESAJI GELDİ

Bakanlık'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla "Adana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçılarımızdan Şener Kökkaya’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verilerek usta oyuncu için taziye mesajı paylaşıldı. 

 

İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan hareket! Ameliyat masasından kalkar kalkmaz konser verdi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan hareket! Ameliyat masasından kalkar kalkmaz konser verdi
Alişan'dan duygu dolu hareket! Genç yaşta kaybettiği kardeşi için...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan duygu dolu hareket! Genç yaşta kaybettiği kardeşi için...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0