Seren Serengil ile Demet Akalın arasında 'mayo' krizi! Birbirlerine girdiler

Seren Serengil, yeni şarkısı için beyaz bir mayo ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Demet Akalın'a laf çarpıttı. Serengil'in yorumuna sinirlenen Akalın ile Serengil arasında 'mayo' krizi yaşandı. İkili sosyal medya üzerinden adeta birbirine girdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 25 Temmuz'da sevenleriyle buluşturacağı "Aferin Bana" adlı şarkısının çekimleri için beyaz bir mayo ile kamera karşısına geçti. Özellikle son dönemlerde verdiği kilolarla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı sarı saçları ve zayıflığı ile de dikkatleri üzerine topladı. Akalın'ın o karesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak yorumda bulunan Seren Serengil'in hareketi ile ikili arasındaki tartışmanın fitili ateşlendi.

Demet Akalın ile Seren Serengil

Demet Akalın ile Seren Serengil

Demet Akalın iğne ipliğe döndü! Son haliyle ilgili açıklamaİLİŞKİLİ HABERDemet Akalın iğne ipliğe döndü! Son haliyle ilgili açıklama

"BAŞKASI OLMA KENDİN OL" NOTU ÇİLEDEN ÇIKARDI!

Akalın'ın giydiği mayoyu daha önce kendisi giyen Serengil, ünlü şarkıcının fotoğraf çekimine ait kare ile kendi fotoğrafını yan yana koyarak "Yukarıdakilerden hangisi Demet Akalın hangisi Seren Serengil. Günün kaosu. Ben olmazsam şu magazin olmuyor, içerik bulamıyorlar. Başkası olma kendin ol öyle çok daha güzelsin" notunu düştü.

Demet Akalın ile Seren Serengil arasında mayo krizi

Demet Akalın ile Seren Serengil arasında mayo krizi

"BU SEN DEĞİLSİN, GÜNAH YILLARA"

Serengil'in sözlerine sinirlenen Demet Akalın ise o paylaşıma "İnanılır gibi değilsin gerçekten. Sen bu değilsin. Yıllar önce bana gönderdiğin mayo serisi ve çok da soruldu. 'Arkadaşıma çok yakışmış' de geç. Gerçekten seren bu değil. Sen her zaman bana 'Zayıfla, iyi ol' derdin. Arkadaşlık dostluk bu değil, günah yıllara" yorumunda bulunarak çekimde giydiği mayoyu yıllar önce Seren Serengil'in kendisine gönderdiği söyledi.

Demet Akalın ile Seren Serengil tartışması

Demet Akalın ile Seren Serengil tartışması

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen ilgili çıkan haberlere sert çıktı!

Furkan Andıç'tan dikkat çeken Kara Sevda açıklaması! "Biraz garipti"

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Andıç'tan dikkat çeken Kara Sevda açıklaması! "Biraz garipti"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0