Kan Çiçekleri'nin yıldızı Yağmur Yüksel yine zirvede! 2024 Yılının En İyi Çıkış Yapanı Ödüllü

Yer aldığı Kan Çiçekleri adlı dizinin başrol oyuncularından genç oyuncu Yağmur Yüksel adeta başarıdan başarıya atlıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu ı "2024 Yılının En İyi Çıkış Yapanı Ödüllü" anketinin kazananı oldu.

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi "Kan Çiçekleri"nin Dilan'ı olarak seyirci karşısına geçen genç oyuncu Yağmur Yüksel kısa sürede büyük çıkış yakalayan oyuncular arasında yer alıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile izleyicilerin dikkatini üzerine çeken 22 yaşındaki Yüksel, özel hayatıyla olduğu kadar kısa sürede elde ettiği başarısıyla da ilgi odağı oluyor.

Yağmur Yüksel

Yağmur Yüksel

Kan ÇiçekleriİLİŞKİLİ HABERKan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel'in avukatından açıklama!

"2024 YILININ EN İYİ ÇIKIŞ YAPANI"

İlk oyunculuk deneyimini Barış Bektaş ile başrolünü paylaştığı "Kan Çiçekleri" dizisiyle yaşayan Yüksel, genç yaşında oyunculuğa yönelen isimlerden biri. İlk oyunculuk deneyimiyle büyük çıkış yakalayan genç oyuncu CelebsTurkiye sitesine göre yayınlanan "2024 Yılının En İyi Çıkış Yapanı Ödüllü" anketin 310.1k oy ile kazananı oldu.

Kan Çiçekleri Dilan

Kan Çiçekleri Dilan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu! Takı merasimi dudak uçuklattı

Mauro Icardi'yle ayrılacağını açıklayan Wanda Nara'ya büyük şok! Babası gözaltına alındı

İLİŞKİLİ HABER

Mauro Icardi'yle ayrılacağını açıklayan Wanda Nara'ya büyük şok! Babası gözaltına alındı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0