Acun Ilıcalı'ya büyük sürpriz! Survivor Nefise ziyarete gitti

Televizyon ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Survivor All Star yarışmacılarından Nefise Karatay, programın yapımcısı Acun Ilıcalı'yı ziyaret etti. Kendisini ziyarete gelen Karatay'la olan bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Ilıcalı'nın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2005 yılından bu yana ekranlarda yer alan ve izleyenler tarafından en çok sevilen yarışma programlarından biri haline gelen Survivor, geçen yıl All Star formatıyla ekranlardaydı. Reyting rekorları kıran yarışmada Atakan Arslan, Merve Aydın, Ogeday Girişken gibi pek çok sevilen isim yer almıştı. Zorlu yarışmanın geçen yılki şampiyonu ise Ogeday Girişken olmuştu. 2023 sezonunun şampiyonu olan Nefise Karatay ise geçen yıl ikinci olarak yarışmayı tamamlamıştı. Şimdilerde sosyal medyada geniş takipçi kitlesine ulaşan Karatay, geçtiğimiz günlerde Survivor, Masterchef gibi birçok programın yapımcısı olan Acun Ilıcalı'yı ziyaret etti. Ilıcalı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü. 

Nefise Karatay kimdir? Survivor Nefise nereli, kaç yaşında? Nefise Karatay ne iş yapıyorİLİŞKİLİ HABERNefise Karatay kimdir? Survivor Nefise nereli, kaç yaşında? Nefise Karatay ne iş yapıyor

"NEFİSE'Yİ TEBRİK EDİYORUM"

Kendisini ziyarete gelen Nefise Karatay ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Ilıcalı, fotoğrafa şu notu düştü: "Survivor 2024 kadınlar birincisi Nefise, ziyaretimize geldi. Son iki yıldaki büyük başarısını bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

Acun Ilıcalı ve Nefise Karay bir araya geldi

Acun Ilıcalı ve Nefise Karay bir araya geldi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

15 yıllık küslükleri sona eren İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe karşılıklı jestleşti!

Güzellik Kraliçesi Alexis Smith'ten şoke eden ifşa! Seyirciler arasındaki istismarcısını...

İLİŞKİLİ HABER

Güzellik Kraliçesi Alexis Smith'ten şoke eden ifşa! Seyirciler arasındaki istismarcısını...
Esaret dizisinin yıldız oyuncusu Cenk Torun'dan dikkat çeken paylaşım! "Yıllara meydan okuyor"

İLİŞKİLİ HABER

Esaret dizisinin yıldız oyuncusu Cenk Torun'dan dikkat çeken paylaşım! "Yıllara meydan okuyor"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0