Arda Güler ve ailesinden yeni poz! Ablası genç futbol yıldızını sarıp sarmaladı

Son dönemin yükselen genç futbol yıldızlarından biri olan Arda Güler, hem attığı gollerle hem de özel hayatıyla gündemdeki yerini koruyor. Yeni sezon başlamadan önce ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Güler'in ablasıyla olan fotoğrafını paylaşması üzerine yaptığı paylaşıma hayranlarından beğeni yağdı.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe ile imzaladığı 2.5 yıllık sözleşmesi biten Arda Güler, Real Madrid'e 30 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Madrid'de attığı ilk golle adından çokça söz ettirmeye devam eden genç futbolcu, hem 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'ın hem de Real Madrid'in yıldızı oldu. Güler'in kariyer hayatı olduğu kadar özel hayatı da takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. İnstagram'da 11.4 milyon takipçisi bulanan genç yetenek, ailesi ile ilgili olan fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Geçtiğimiz akşam ablasıyla yaptığı paylaşıma da takipçileri tarafından beğeniler yağdı. 

Arda Güler ve ailesi

Arda Güler ve ailesi

Arda GülerİLİŞKİLİ HABERArda Güler'in küçüklük fotoğrafları sosyal medyaya damgasını vurdu!

ABLASI ARDA'YI SARIP SARMALADI 

Yeni sezon başlamadan önce ailesi ile birlikte Bodrum'da tatil yapan Arda Güler, tatil pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi. Ablasıyla olan bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan yıldız futbolcu, fotoğrafa "ablam" yazarak yanına da kalp emojisi koydu. Ablasının Güler'i sarıp sarmaladığı anlar takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İşte ünlü yıldızın ablasıyla olan o paylaşımı...

Arda Güler ve ablası

Arda Güler ve ablası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef'te şoke eden olay! Yarışmacının tabağından çıkan şey herkesi şaşkınlığa uğrattı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0