Kardeşlerim dizisinin Harikası Gözde Türker'den şaşırtan hamle!

Son zamanların adından en çok söz ettiren dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi bu yıl 4. sezonunu geride bırakmıştı. Sevilen dizinin eski sezon oyuncularından olan ve dizide Harika karakterini oynayan Gözde Türker'in, diziden ayrıldıktan sonraki halleri sosyal medyada gündem oldu. İşte ünlü oyuncunun görenleri kendisine hayran bırakan değişimi...

2021 yılından bu yana ekranlarda olan ve izleyiciler tarafından en çok sevilen diziler arasında yer alan Kardeşlerim dizisi bu yıl 4. sezonunu geride bıraktı. Oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizide oynadığı Harika karakteriyle Gözde Türker de yer almıştı. Adını geniş kitlelere duyurmayı başaran güzel oyuncu, aynı zamanda Al Sancak, Poyraz Karayel, İstanbullu Gelin gibi sevilen dizilerde de rol almıştı.

Gözde Türker Al Sancakta rol aldı

Gözde Türker Al Sancakta rol aldı

KardeşlerimİLİŞKİLİ HABERKardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker makyajsız haliyle şaşırttı!

Türker, Kardeşlerim dizisinin başladığı 2021 yılında ise o zamanlar nişanlı olduğu Anıl Güler ile dünya evine girdi. 2022 ise yılında reyting rekorları kıran diziye veda etti.  Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olan ünlü oyuncu, herkesi şaşırtan bir hamle yaparak sosyal medya alanına yöneldi.

Gözde Türker ve Anıl Güler

Gözde Türker ve Anıl Güler


HAYRANLARINDAN ÖVGÜ DOLU YORUMLAR YAĞDI

Diziyle birlikte elde ettiği takipçi kitlesine yenilerini ekleyerek devam eden Türker'in geçirdiği değişim görenleri kendisine hayran bıraktı. Güzel oyuncuya sevenlerinden övgü dolu yorumlar yağdı. İşte ünlü oyuncu Gözde Türker'in herkesi kendisine hayran bırakan son hali... 

Her Halimle Sev 16. bölüm fragmanı yayında! Nityam Savi'yi çok şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Her Halimle Sev 16. bölüm fragmanı yayında! Nityam Savi'yi çok şaşırttı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0