Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu? Kayınvalideden onay! "Evlenmek isterlerse..."

Bir süredir birliktelik yaşayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ünlü şarkıcı Mert Demir, mutlu ilişkileriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alıyor. İlişkileri sık sık gündeme gelen Sarıkaya ve Demir cephesinden kafaları karıştıran bir hamle geldi. Oğlunun konseri öncesi soruları yanıtlayan anne Gülgün Demir, müstakbel gelini hakkında ilk kez konuştu. Peki Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son olarak "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile "Ateşe Düştüm" şarkısı ile büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Mert Demir bir süredir mutlu bir beraberlik yaşıyor. Mutlu ilişkileriyle sık sık gündeme gelen ikili hakkında konuşan Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'in sözleri kafaları karıştırdı. Oğlu Mert Demir'in konserde yalnız bırakmayan ve konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülgün Demir'den, Serenay Sarıkaya ile Mert Demir ilişkisine onay çıktı.

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu

Mert DemirİLİŞKİLİ HABERMert Demir'in o anları sevenlerini korkuttu! Hayranlarını selamlarken...

"EVLENMEK İSTERLERSE OLUR"

Demir'in dün akşamki konseri öncesinde de konuşan anne Demir, basın mensuplarından gelen "Geçen gittiğiniz konserde de Serenay Hanım da yanınızdaydı. Görüştünüz mü?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Evet daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu. İkisi birbiriyle mutlu. Bana söz yok. Evlenmek isterlerse öyle olur"

OĞLUNUN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

Konser esnasında da oğlunun kariyeri hakkında konuşan anne Demir "Oğlum yıllarca emek verdi. 2-3 günlük olay değil bu 12 yılın emeği. Ben oğluma destek oldum" ifadelerini kullanarak oğlunun en büyük destekçisi olduğunu söyledi.

Gülgün Demir

Gülgün Demir

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya gözyaşlarına boğuldu! Konuşmakta zorlandı

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya gözyaşlarına boğuldu! Konuşmakta zorlandı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Şamil 1 ay önce

yazıklar olsun, aile, ahlak herşey ayaklar altında. İnandığı gibi yaşamayan yaşadığı gibi inanır.

Kadriye Göncü 1 ay önce

Tamam

vatandaş 1 ay önce

afferiiiinnnn nee mutlu sana