Kıvanç Tatlıtuğ'dan müjdeli haber! Ekranlara dönüyor

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum'da görüntülendi. Oynadığı dizinin final yapmasıyla birlikte eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt ile birlikte tatil yapmaya başlayan ünlü oyuncudan sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi.

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney gibi yayınlandığı döneme damga vuran dizilerde rol alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yakın zamanda Aile dizisiyle televizyon ekranlarına yeniden dönmüştü. Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı dizi adından çokça söz ettirmeyi başarmıştı. Her repliği ayrı viral olan ve izleyiciler tarafından çok sevilen dizi yakın zamanda final yaparak ekranlara veda etmişti.



Oynadığı dizinin final yapmasıyla birlikte yazın başlarında Bodrum Yalıkavak'ta tatile giden ve bu aralar sadece dinlendiğini söyleyen yakışıklı oyuncu geçtiğimiz gün spor salonundan çıkarken görüntülendi. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrumda görüntülendi

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrumda görüntülendi

Kıvanç Tatlıtuğ ikinci defa baba mı oluyor? Başak DizerİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ ikinci defa baba mı oluyor? Başak Dizer'in pozları kafaları karıştırdı

"YENİ SEZONA SÜRPRİZLER OLACAK"

2016 yılında Başak Dizer ile dünyaevine giren Tatlıtuğ, 2022 yılında ise oğulları Kurt Tatlıtuğ'u kucaklarına almıştı. Bodrum Yalıkavak'ta eşi ve çocuğu ile tatil yapan 40 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün spor salonundan çıkarken görüntülendi. Habercilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu bu aralar sadece dinlediğini ve yeni sezonda sevenlerini bekleyen projeler olup olmadığını şu sözlerle ifade etti: "Bu aralar sadece dinleniyorum. Yeni sezona sürprizler olacak" diyerek evinin yolunu tuttu. Scooter kullanan Tatlıtuğ, röportajı daha rahat yapabilmek adına gazetecilerin kaskını çıkarma talebini de geri çevirmedi. 



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu? Kayınvalideden onay! "Evlenmek isterlerse..."

İbrahim Tatlıses'in doktorundan çok konuşulacak açıklama: Adeta iki azrail vardı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in doktorundan çok konuşulacak açıklama: Adeta iki azrail vardı
Dubai'de evlenen Ebru Gündeş, Murat Özdemir'den boşanma kararı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Dubai'de evlenen Ebru Gündeş, Murat Özdemir'den boşanma kararı aldı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0