Orhan Gencebay günler sonra ortaya çıktı! Son hali çok konuşuldu

Usta sanatçı Orhan Gencebay günler sonra bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Son haliyle adata yıllara meydan okuyan Gencebay'ın fit hali dikkat çekti.

Geçtiğimiz sene tekneden düşmesiyle hayranlarını korkutan usta sanatçı Orhan Gencebay uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. İstinyePark'ta görüntülenen 79 yaşındaki usta sanatçının fit halleri dikkat çekti.

ADETA YILLARA MEYDAN OKUYOR

Bir hayli mutlu olduğu görünen Orhan Gencebay, tarzıyla da çok konuşuldu. Gencebay muhabirlerin sorularını ise "Bugün biraz yoğunum, bir dahakine uzun uzun konuşalım" diyerek cevapladı.

Orhan Gencebay son hali

Orhan Gencebay son hali

82 yaşındaki Bedia Akartürk bıçak altına yatmıştı! Son hali gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

82 yaşındaki Bedia Akartürk bıçak altına yatmıştı! Son hali gündem oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0