İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında Dua Lipa'da var: Haftada 1 milyon sterlin!

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer almayı başardı. Adele ve Harry Styles gibi isimleri geride bırakan 28 yaşındaki şarkıcı bu başarıyı konserler, film rolü ve ürün satışlarıyla yakaladı.

Sevilen şarkılarıyla büyük hayran kitlesine ulaşan, 28 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer aldı. Lipa, 90 milyon sterlinlik servetiyle Sunday Times'ın zenginler listesinde 29. sıraya yerleşti.

Dua Lipa

Dua Lipa

Dua Lipa RefahİLİŞKİLİ HABERDua Lipa Refah'taki katliama sert tepki gösterdi!

"MİLYARDER OLMA YOLUNDA İLERLİYOR"

Çeşitli festival konserleri, bir film rolü ve ürün satışlarıyla bu başarıyı elde eden dünyaca ünlü şarkıcının, geçen yılın sonlarında menajerlik şirketinden ayrılarak "Dugi" lakaplı babası Dukagjin ile çalışmaya başladığı ve bu kararla birlikte milyarder olma yolunda ilerlediği söyleniyor.

Dua Lipa milyarder olma yolunda

Dua Lipa milyarder olma yolunda

HAFTADA 1 MİLYON STERLİN

Geçtiğimiz yıl haftada 1 milyon sterlin kazanan Lipa, İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yerini sağlamlaştırdı. Mart 2023'te sona eren mali yıl kayıtlarına göre; Dua Lipa'nın Radicial 22 Live LLP şirketinin cirosu 51,6 milyon sterline ulaştı. Masraflar düşüldükten sonra sanatçının günlük ortalama kazancının 59 bin sterlin olduğu belirtildi.

Dua Lipa haftada 1 milyon sterlin

Dua Lipa haftada 1 milyon sterlin

"TAYLOR SWİFT'İN YOLUNU TAKİP EDİYOR"

Konuyla ilgili açıklama yapan bir kaynakta, "Dua kariyerinin kontrolünü geri almak istiyor ve babası Dugi de bu konuda oldukça aktif. Sektördeki bazı kişiler bu durumu Taylor Swift ve Scooter Braun arasındaki ilişkiye benzetse de, Dugi'nin kızının çıkarlarını ön planda tutacağı kesin" ifadeleri kullanıldı.

Dua Lipa ve Taylor Swift

Dua Lipa ve Taylor Swift

Dua Lipa'nın şarkılarının mülkiyetini elinde tutma stratejisini Taylor Swift'in yolunu takip etmesine benzeten kaynak şunu da ekledi:

"Taylor Swift, büyük bir kadın pop yıldızı olarak kendi şartlarına göre para kazanıyor. Dua da benzer bir yol izliyor ve bu gidişle 40 yaşına geldiğinde milyarder olabilir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hadise konserinde panik dolu anlar! Güvenlikleri aşarak sahneye atladı, ünlü şarkıcı darbe aldı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0