Filenin Sultanları'ndan dikkat çeken olimpiyat paylaşımı!

Paris 2024 Olimpiyatları'nda altın madalya için mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı paylaşımıyla gönülleri fethetti. Hande Baladın'ın paylaştığı gönderide filenin sultanlarının moralinin yerinde olduğu gözüktü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda mücadele edecek olan Filenin Sultanları'na gözler çevrilmişken oyunculardan da paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Yarın açılışı gerçekleşecek olan Paris 2024 Olimpiyatları'nda; A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız da mücadele edecek. Milli sporcularımınız olimpiyat köyüne yerleşmesinden kareler ise dikkat çekiyor. Hande Baladın da, takım arkadaşlarıyla çekildikleri bir görüntü ise dikkatlerin odağı oldu.

FİLENİN SULTANLARININ MORELLERİ YERİNDE

Hande Baladın'ın paylaştığı bir gönderi takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, morallerinin de yerinde olduğu gözüktü. Arkadaşlarıyla bir arada olduğu kareleri Instagram hesabından paylaşan Baladın,  "Biz" yazıp kalp, nazar boncuğu gibi emojiler koydu. Paylaşımda; Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Gizem Örge, Melissa Vargas gibi isimler de yer aldı.

Son dönemin yıldızı Mert Demir'den çarpıcı açıklama: "Popüler olmanın bedeli delirmek"

İLİŞKİLİ HABER

Son dönemin yıldızı Mert Demir'den çarpıcı açıklama: "Popüler olmanın bedeli delirmek"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0