Eda Ece boşanıyor mu? Eşi Buğrahan Tuncer ile takipten çıkmaları kafaları karıştırdı

Yasak Elma dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Eda Ece, geçtiğimiz yıl basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Yer alan haberlere göre çiftlerin sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarması "Eda Ece boşanıyor mu?" sorularını sordurtmaya başladı. İşte Eda Ece'nin kafaları karıştıran boşanma haberlerinin detayları

Kariyeri, mutlu bir evliliği ve güzelliği ile sık sık dikkat çeken Eda Ece, bir iddia ile magazin gündeminde yer aldı. Basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda da kucağına kızı Mina İpek'i alan Eda Ece, anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdi ise hayranlarını üzecek bir haberle gündeme geldi. Aratılmaya başlanan "Eda Ece boşanıyor mu?" sorusu gündeme bomba gibi düştü.

Eda Ece boşanıyor mu?

Eda Ece boşanıyor mu?

EDA ECE İLE BUĞRAHAN TUNCER BİRBİRİNİ TAKİPTEN ÇIKTI 

Eda Ece'nin sosyal medya hesabından eşi Buğrahan Tuncer'i takip etmemesi "Eda Ece boşanıyor mu?" soruları yöneltilmeye başlandı. Yaşanan bu kriz olayından sonra Buğrahan Tuncer'in ise sosyal medya hesabını kapatması gözlerden kaçmadı.

Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü! CHP'li belediyelere patladı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü! CHP'li belediyelere patladı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

fakirullah 1 ay önce

boşanmak moda oldu