Saç ektiren Arda Kural'dan nostaljik video! O halleri nerden nereye dedirtti

Saç ektirip 20 kilo veren Emret Komutanım dizisiyle hafızalara kazınan Arda Kural sosyal medya hesabı üzerinden nostaljik bir video yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileriyle hafızalara kazınan Arda Kural zor günleri geride bırakarak 20 kilo verdi. Aynı zamanda saç ektiren "Yerli Leonardo Di Caprio" lakaplı Arda Kural oyunculuk yıllarına ait bir paylaşım yaptı. 

NERDEN NEREYE DEDİRTTİ

Bir dönemin efsane oyuncularından yerli Leonardo Di Caprio lakaplı Arda Kural, sağlık sorunları sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Oyunculuk yaptığı yıllarda dergi kapaklarında yer aldığı anları videosu sosyal medyada nerden nereye dedirtti. İşte o video...

Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü! CHP'li belediyelere patladı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü! CHP'li belediyelere patladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Metin 1 ay önce

Güzelliği biraz bozulunca bunalıma girdi dünyaya çok düşkün olmanın zararları.