Mardinlilere demediğini bırakmayan 'Yerli Marilyn Monroe’ya suç duyurusu!

"Yerli Marilyn Monroe" olarak nam salan ve Mardin'de yaşayan Melek Karahan'ın sosyal medya hesabından il ve ilçeleri sayarak nefret ettiğini söylemesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay'ın söz konusu paylaşım üzerine suç duyurusunda bulunmasıyla sessizliğini bozan Karahan'dan açıklama geldi.

Dünyanın en ikonik yıldızlarından Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle tanınan ve "Mardinli Monroe" olarak üne kavuşan Melek Karahan'ın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ortalığı karıştırdı.

"SİZDEN NEFRET EDİYORUM"

Yeni ameliyat ettirdiği köpeğini dövdüğünü iddia ettiği bazı kişilerle yaşadığı tartışma sonrası sosyal medya hesabından hakaret içerikli bir paylaşımda bulunan Karahan, "Kızıltepe, Urfa, Viranşehir, Ceylanpınar, sizden nefret ediyorum. Bu insanlar benim iş yerimin önünden de geçmesinler. Ben her zaman söylüyorum; hayvan sevmeyen insanları sevmiyorum. Hayvan sevmeyen doğayı sevemez, çok bencil olur. Çok tehlikeli insanlardır. O yüzden o insanlardan uzak durun. Eğer bir hayvana, kadına şiddet uyguluyorsa çok tehlikelidir. Zaten paylaşımlar yapılıyor, karalama kampanyaları yapılıyor. Hiç umurunda değilsiniz tamam mı? Kızıltepe, Viranşehir, Ceylanpınar, Urfa; istemiyorum, gelmeyin. Benim iş yerime gelmeyin, fotoğraf çekmek için. Bana bir faydanız yok." ifadelerini kullandı.

Melek Karahan

Melek Karahan

AVUKAT BİLBAY SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Dikkat çeken paylaşımın ardından harekete geçen Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay, 'Hakaret' ve 'Bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığını rencide etme' istemiyle Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusunda bulundu. Mardin halkı adına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen avukat Bilbay, "Halkımızdan da destek bekliyoruz. Zaten bununla ilgili imza kampanyası da başlattık. Kendisinin Mardin halkını sevmediğini biliyoruz. Her defasında bize sövmeleri, hakaretleri hiçbir şekilde bitmiyor ve bununla alakalı gerekenin yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

ÖZÜR AÇIKLAMASI GELDİ

Söz konusu videoları Kızıltepeli birileriyle yaşadığı tartışma sonrası paylaştığını dile getiren Karahan ise, il ve ilçe isimleri sayarak genelleme yaptığı için üzgün olduğunu, bu yerleşim yerlerindeki hayvanseverlerden özür dilediğini açıkladı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kenan Doğulu'nun dev valizi olay oldu! Beren Saat gülme krizine girdi

Rapçi Emirhan Çakal kaza yaptı! Zincirleme kaza sonrası yaşananlar şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Rapçi Emirhan Çakal kaza yaptı! Zincirleme kaza sonrası yaşananlar şaşırttı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0