Rapçi Emirhan Çakal kaza yaptı! Zincirleme kaza sonrası yaşananlar şaşırttı

Son zamanlarda çıkış yapan ve gençlerin severek takip ettiği Çakal isimli rapçi kazaya karıştı. Olayı videoya çekmek isteyen kişi ise dikkatsizliği nedeniyle arabasını çarptı. O anları Emirhan Çakal ise sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Rap dünyasının yükselen isimlerinden biri olan Emirhan Çakal, paylaştığı fotoğraflar ve şarkıları ile hit olmayı başarıyor. Geçtiğimiz haftalarda da okulun bahçesinde 6-10 yaş arasındaki çocuklara uygunsuz şarkı söylediği gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılmıştı. Ünlü rapçi şimdide bir kazaya karışması sonrası gündeme geldi. Peş peşe kaza yapan Çakal, iki kazadan yara almadan kurtuldu.

Son model aracıyla seyir halindeyken bir araca çarparak duran Çakal, çekicinin gelmesini beklerken bir kaza daha yaşadı. Kaza sonrası arkadaşıyla kaldırımda beklerken iki kadın hayranı onu videoya çekmek isterken dikkatsizlikleri nedeniyle kaza yaptı. Çakal o anları Instagram hesabından yayınladı. 

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMADIM"

Çakal "Böyle bir şey olamaz. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ben takla atıyordum, kadının beni çekerken geldi arabaya vurdu. Bence tüm suçlu bu kadın abi" dedi. Aracında ciddi hasar meydana gelen Çakal "Her sene bir araç gidiyor, yenisini alacağız mecbur" ifadelerini kullandı. Daha sonra yaşanan durumu espriye vuran rapçi, kazaya karışan isimlerle fotoğraf çekerek "Ben, benim vurduğum abi, bana vuranlar" notunu düştü. 

Mardinlilere demediğini bırakmayan 'Yerli Marilyn Monroe’ya suç duyurusu!

İLİŞKİLİ HABER

Mardinlilere demediğini bırakmayan 'Yerli Marilyn Monroe’ya suç duyurusu!
Mesut Özil'den alkışlanacak hareket! O gece uyumadı harekete geçti

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'den alkışlanacak hareket! O gece uyumadı harekete geçti
Hayat hikayesi duyanları şoke etti! 2 kez morgda canlandı

İLİŞKİLİ HABER

Hayat hikayesi duyanları şoke etti! 2 kez morgda canlandı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0