Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, büyük bir acı ile sarsıldı. Soyman'ın 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Evlat acısıyla yıkılan Safiye Soyman, oğlunun cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Soyman'ın oğlu Harun Akaröz 47 yaşında, solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

EVLAT ACISI İLE YIKILDI

Sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, gece saatlerinde fenalaşıp hastaneye götürülmüştü. Yaşadığı acı sonrası Soyman, "Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi. 6 ay Bodrum'da, 6 ay burada yaşatıyordum. O melek oldu, melek oldu benim oğlum" diye ağladı.

Safiye Soyman

Safiye Soyman

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenaze töreni ise bugün gerçekleşti. Safiye Soyman cenaze sırasında gözyaşlarına boğuldu. Safiye Soyman, oğluna veda ederken ayakta durmakta zorlandı.

Eşi Faik Öztürk ise Soyman'a destek oldu.

Safiye Soyman

Safiye Soyman

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Ebru Akel, Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi ünlüler Soyman'ı yalnız bırakmayan ünlü isimlerden oldu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erdoğan, sanatçı Safiye Soyman'ı telefonla arayarak oğlu Harun Akaröz'ün vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman'ın sözleri yürek yaktı! "Nasıl dayanacağım ben?"

İLİŞKİLİ HABER

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman'ın sözleri yürek yaktı! "Nasıl dayanacağım ben?"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0