Doğal halini paylaşan Aslı Enver övgülere doyamadı! Eşi Berkin Gökbudak kayıtsız kalmadı

Güzelliği ve oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Aslı Enver, son zamanlarda kızı Elay ile gündeme geliyor. Mutlu bir aile imajı çizen Aslı Enver'in son olarak doğal halini paylaşması ise herkesi hayran bıraktı. Övgülere doyamayan Aslı Enver'e bir övgüde eşi Berkin Gökbudak'tan geldi.

Doğallığı, oyunculuğu ve naifliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aslı Enver, oynadığı popüler dizi sayesinde kariyerini oldukça büyüttü. Sadık bir hayran kitlesine sahip olan Aslı Enver, geçtiğimiz sene kızı Elay'ı kucağına almanın heyecanını yaşarken, mutlu aile tablosu ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Ailesi ile birlikte çıktığı tatilden kareler paylaşan Aslı Enver'in doğal hali ise büyük ilgi gördü. Sosyal medya takipçileri "doğal güzellik", "doğallık denilince akla gelen isim", "Gittikçe güzelleşiyor" yorumları yapıldı.

 

 

Barış Alper Yılmaz'ın o tarzı olay oldu! "Yalnızca lüks markaları kullanıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Barış Alper Yılmaz'ın o tarzı olay oldu! "Yalnızca lüks markaları kullanıyor"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0