Katı kişilik sendromuyla mücadele eden Celine Dion yıllar sonra Paris Olimpiyatları sahnesinde!

Uzunca bir süredir katı kişilik sendromu adı verilen nörolojik bir rahatsızlık ile mücadele den dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion, yıllar sonra ilk kez 2024 Paris Olimpiyatları sahnesinde yer aldı. Yıllar sonra ilk kez sahneye çıkan sanatçı performansıyla unutulmaz anlar yaşattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2022 yılında yakalandığı katı kişilik sendromu sebebiyle Kuzey Amerika turnesini iptal eden ve sahnelere ara veren dünyaca ünlü yıldız Celine Dion, yıllar sonra ilk kez yeniden sahnede yer aldı. Yaklaşık 20 yıl önce Atlanta'da düzenlenen Olimpiyat oyunlarında sahne alan dünyaca ünlü yıldız, yıllar sonra ilk kez 2024 Paris Olimpiyatları sahnesinde yer aldı.

Celine Dion

Celine Dion

Milyonda bir görülen hastalığın pençesindeki Celine Dion kamera karşısında nöbet geçirdi!İLİŞKİLİ HABERMilyonda bir görülen hastalığın pençesindeki Celine Dion kamera karşısında nöbet geçirdi!

YILLAR SONRA İLK KEZ SAHNEDE!

Nadir görülen nörolojik bir rahatsızlık olan katı kişilik sendromuna yakalanan Dion, 2020 yılının başından beri ilk kez canlı sahne performansıyla izleyici karşısına çıktı. Edith Piaf'ın Hymne a l'amour adlı eserini Eyfel Kulesi'nde milyonlarca kişi önünde söyleyen ünlü yıldızın performansının ardından duygusal anlar yaşadı.

"EN SEVDİĞİM ŞEHİRLERDEN BİRİNDE GERİ DÖNDÜM"

1996 yılında Atlanta Olimpiyatları'nda sahneye çıkan Celine Dion, Paris'teki performansının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu gece Paris 2024 Açılış Töreni'nde performans sergilemekten onur duyuyorum ve en sevdiğim şehirlerden birine geri dönmekten mutluluk duyuyorum! En çok da, fedakarlık ve kararlılık, acı ve azim hikayeleriyle bu harika sporcuları kutlamaktan çok mutluyum. Hepiniz hayallerinize o kadar odaklanmışsınız ki, eve bir madalya alıp götürmeyin, umarım burada olmak sizin için gerçekleştiği anlamına gelir! Hepiniz çok gurur duymalısınız, en iyinin en iyisi olmak için ne kadar çalıştığınızı biliyoruz. Odaklan, devam et, kalbim seninle!" ifadelerine yer verdi.

Celine Dion 2024 Paris Olimpiyatları

Celine Dion 2024 Paris Olimpiyatları

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Evrim Alasya: "Şiddete maruz kaldım çok zor bir durum"

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Evrim Alasya: "Şiddete maruz kaldım çok zor bir durum"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0