Kanser olduğu iddia edilmişti! Yeşilçam'ın efsanesi Ediz Hun'dan beklenen açıklama geldi

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Ediz Hun'un kansere yakalandığını duyurdu. Hun'un sağlık durumu endişeye neden olurken usta sanatçıdan beklenen açıklama geldi.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ediz Hun hakkında ortaya atılan bir iddia hayranlarını hüzne boğdu. Ünlü sanatçı Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla 83 yaşındaki usta sanatçının kanser tedavisi gördüğünü duyurdu.

"EDİZ HUN KANSERLE SAVAŞIYOR"

Usta ismin Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi'nde tedavi gördüğünü belirten Akay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Maalesef Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun da kanserle savaşıyor... Ben bu lanet hastalığın saklanmamasından ve dualardan yanayım. Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi'nde tedavi gören değerli sinema sanatçımıza acil şifalar dilerim."

"HERHANGİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Kanser iddialarına karşı sessizliğini bozan Hun, kanser iddiasının doğru olmadığını söyleyerek "Rutin check-up'larımı yaptırıyorum. Herhangi bir durum söz konusu değil. İlginize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman'ın sözleri yürek yaktı! "Nasıl dayanacağım ben?"

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman'ın sözleri yürek yaktı! "Nasıl dayanacağım ben?"

İLİŞKİLİ HABER

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman'ın sözleri yürek yaktı! "Nasıl dayanacağım ben?"
Yapay Zeka Türk Milli Sporcuları için olimpiyat kıyafet tasarladı!

İLİŞKİLİ HABER

Yapay Zeka Türk Milli Sporcuları için olimpiyat kıyafet tasarladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Mehmet Ali 1 ay önce

Ya bunun sevenleri bile mezarda, bunun seveni mi kaldı (hayranlardan bahsediyorum)

yusuf 1 ay önce

80 yaşına gelmiş..kim kalmış ki o kalsın..

zafer gülten 1 ay önce

dikkat ederseniz bu kanser en çok film sanatçılarında görülüyor,sanırım nedeni film setlerinde geçirdikleri hayat--ev yemeği yok,dışardan abur cubur yeme ve tabii içki sofraları,sigara,devamlı seyahat,uyku düzensizliği hep kanser nedenleri.

Duran Turhan 1 ay önce

Ediz Hun çok seviyeli ve beyefendi bir kişiliktir. Centilmen ve alçakgönüllüdür. Tokat'ta kendisini üç gün gezdirdim. Hiç kapris yapmadı. aynı zamanda Yetenekli bir biyologdur. Son derece saygılı ve kadirşinasdır. Mevlamız O'nu korusun. Ülkemizin büyük bir değeridir.

Toplam 1 beğeni

Tc vatan bayrak 1 ay önce

Rabbim surundursun inşallah

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun