Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! İkiz denmişti

2016 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden müjdeli haber gelmişti. Birliktelikleriyle sık sık göz önünde olan Atagül ve Doğulu çiftinin bebek beklediği öğrenilmişti. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğu öğrenildi.

Birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin setinden tanışarak birliktelik yaşamaya başlayan ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirme kararı aldı. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çiftten bebek müjdesi geldi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

HAMİLELİK HABERLERİNİ DOĞRULADI: "MUTLUYUZ"

Bir süredir hakkında hamile olduğuna dair iddiaların çıktığı Neslihan Atagül son olarak yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğrulamıştı. Atagül karnını tutarak verdiği bir pozunu "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasıl kelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Neslihan Atagül hamile mi

Neslihan Atagül hamile mi

Eşi Kadir Doğulu'yu da paylaşımına etiketleyen Neslihan Atagül o paylaşımı yorumlara kapatmıştı. Babalık heyecanı yaşayan Kadir Doğulu ise eşinin paylaşımını yeniden paylaşarak mutlu haberi takipçilerine duyurmuştu.

Neslihan Atagül hamile

Neslihan Atagül hamile

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU!

Aramızda Kalsın'da yer alan habere göre; hamileliğinin 3. ayına giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İddialara göre oyuncu çiftin bir kız çocukları olacak.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

NE OLMUŞTU?

İKİZ BEBEK Mİ GELİYOR?

Gazeteci Onur Akay'ın haberine göre Atagül-Doğulu çifti tüp bebek tedavisi gördüğü ve ikiz bebek beklediği iddia edilmişti. Akay, köşe yazısında "Hatırlarsanız Atagül ve Doğulu çifti geçtiğimiz sene Haziran ayında Kıbrıs’a gitmişti ve dönüşte gazeteciler tarafından görüntülenmişti. Ben o dönem tüp bebek tedavisine başladıklarını yazmıştım. Kıbrıs’ta ikinci denemeden sonra Neslihan Atagül hamile kaldı ve çift ikiz bebek bekliyor." demişti.

HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE DİZİDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDI!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ay Yapım'ın yeni sezondaki iddialı işlerinden biri olan İşgal Günlerinde Aşk'ta yer alacağı bilinen Neslihan Atagül'ün yaklaşık 3 aylık hamile olması bütün planları değiştirdi. Ay Yapım'ın 1918 yılında geçen dizisinin başrol oyuncusunda hamilelik müjdesi gelince yeni kadın başrol arayışlarına başlandı.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'e son en acı veda! Gözyaşlarına sel oldu

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 1 ay önce

safiye hanım acını anlıyorum lakin şu tırnaklarla mı yıkadın oğlunu keşke kesseydin silseydin ojelerini bir abdest alsaydın oğluna kuran okuyarak veda etseydin acın büyük bunları düşünememiş olabilirsin keşke sana hatırlatsalardı