Angelina Jolie hastanelik olan oğlu Pax için seferber oldu: En iyisini arıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 20 yaşındaki oğlu Pax, geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'ta yaşadığı bir trafik kazasından sonra hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası annesiyle bir etkinlikte görüntülenen Pax'in alnındaki yara izi için annesi seferber oldu.

Bir dönem dünyanın en ikonik çifti olarak anılan Angelina Jolie ve Brad Pitt, şimdilerde adeta kanlı bıçaklı hale geldi. Şiddet, soyadı krizi ve velayet başta olmak üzere birçok konuda karşı karşıya gelen ikili, geçtiğimiz haftalarda kötü bir haberle sarsıldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocukları bulunan çiftin 20 yaşındaki evlatlık oğlu Pax'in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Los Angeles'ta elektrikli bisikletini sürerken bir araca arkadan çarpan Pax'in yaralandığı ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Pax'in kask takmadığını bildirdi.

ANGELİNA JOLİE İÇİN OĞLU İÇİN KOLLARI SIVADI

Pax'e yakın kaynaklar, bu kazanın ilk olmadığını ve arkadaşları için endişeli olduklarını ifade ederken tedavisi tamamlanan Pax, taburcu oldu. Sağlık durumu uzun süre gündem olan Pax, birkaç gün önce annesi Angelina Jolie'nin yeni filminin galasında boy gösterdi.

"ANGELİNA HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIR"

Daily Mail'in haberine göre; Jolie, oğlunun alnındaki yara izi için doktor arayışına girdi. Kaynaklar, "Angelina, Pax'ın yüzündeki korkunç yara izinin geçmesi her şeyi yapmaya hazır. Bu yüzden Los Angeles'taki en iyi plastik cerrahlardan biriyle görüşüyor. Çok ilgili bir anne ve çocukları için elinden gelen her şeyi yapıyor" şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Afra Saraçoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Yalı Çapkını setinden ilk...

İnsan kaçakçılığı iddiasıyla tutuklanan dünyaca ünlü rapçi Diddy sessizliğini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

İnsan kaçakçılığı iddiasıyla tutuklanan dünyaca ünlü rapçi Diddy sessizliğini bozdu!
Almanya döner kriziyle karşı karşıya: Kısıtlama getirilsin!

İLİŞKİLİ HABER

Almanya döner kriziyle karşı karşıya: Kısıtlama getirilsin!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Takımsız 1 ay önce

vay ne büyük dertlerii var insanların bende yasaklanmış dediler iki aydır açmadığım uygulaması sil yaptım. hiç etkisi olmadı hayatıma :)